copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Tenekeadam said: evlenmeden kurtulmuş oldu[b][b]n[/b][/b] işte. ;) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Durum o kadar zor ki düşünmek istemiyorum bile, benim ilişkimde olmaz tabii ki ama yinede ürperdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 O tarz kızlar zaten en dibe düşer uzun vadede. Kullanılıp atılırlar, geri dönüşümüde yok bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tr gibi ülkelerde kız olmak her zaman süper avantajlı bişidir. okumana gerek yoktur. okumuş birisini kafalarsın. sonra kafadığın adam doktorsa doktor, avukatsa avukat gibi ahkam kesme ve adamdan sayılma hakkını elde edersin. çalışmana gerek yoktur, paraya ortak olman seni rahatsız etmez. paraya ortak olursun ama ortak çevreye dahil olmana gerek yoktur. fitne ile bölebilirsin onları güzelce. dilediğini yap et, hiç de dibe düşmezsin. gider bi salak kafalarsın. çatır çatır parasını da yersin "en namuslu benim" ayağına yatıp.. hele tr gibi cinsel açıdan bir türlü istenilen olgunluğa ulaşılamamış, liseli ergen gibi seks konusunda bilgisiz, tecrübesiz ama atak olan bi ülkede bu gibi konularda her türlü istismar, sömürü, dalavere, çakallık dönecektir ve bu işler büyük bi oran ile amaçlarına ulaşacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kim üzdü hacı seni bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dogru soyluyo hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 doğru, ona bişey demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kuyruk acısı herkes de var,can cıkar bu cıkmaz derler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dreagloth said: benim ilişkimde olmaz tabii ki ama yinede ürperdim. nerden biliyosun? sen masum masum oturup vapurlari izleyip simit yerken, seninkini de aksam simidi gib....oh wait. (tabi yemesinler de) asil tam anlamiyla güvenip, O YABMAZ BEN BILIYOM dedigin zaman koyar adama. üstüne bi de o ihtimali hic bir zaman göz önünde bulundurmadigin icin, daha cok yikilirsin. ha tabi her dakka paranoyak gibi yasa demek degil bu. güven cok güzel tabi kendinden baska kimseye yüzdeyüz güvenmemelisin kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Kanımca bizi tanımalısın. :) edik : 2.çoğul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 iyi tanisalim o zaman sdufh. saka bi yana genel olarak söyledim zaten. tamam tamam ''gercek'' ask böyle birsey olsa gerek zaten. ben sogudum kendisinden o yüzden yorumlarim da kati oluyo haliyle kendisi hakkinda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Okudum ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Phae said: Hiç konuşmasın. Ve kesinlikle terketsin ikisini de. Bir dahada görmesin, düşünmesin. Devam etsin yani. Affetmesin kesinlikle. konuşmamak en büyük ceza lan gerçekten. şimdi kızla konuşmaya giderse kız bir sürü ağlayıp zırlayacak, pişman oldum falan diyecek vicdanını rahatlatacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ha bi de kıza bilgisayar kullanmasını öğretsin. hani fotoğraf çektin bari bilgisayarımda belgelerime koyma (kesin belgelerime koymuştur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ikisini de öldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bence , bana borçlusun desin. ilerde yeni yengeyi ikna ederse 3lüye çağırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dreagloth said: Durum o kadar zor ki düşünmek istemiyorum bile, benim ilişkimde olmaz tabii ki ama yinede ürperdim. Bu aldatilanlar kiz arkadaslari soruldugunda "muhtemelen aldatir, emin degilim" cevabimi veriyor saniyorsun :) Herkes biz farkliyiz biz superiz modunda ama aldatilmaya engel degil bu. ( ha super deilsiniz demiyorum, belkide en guzel bisiniz kiz arkdasinla) Bilmez, bilemezsin kisaca. Cok fena seyler gordum, yasadim, duydum. Hic belli olmuyor bu isler. Belki sizde hic olmayacak bu durumlar ama "benim iliskimde olmaz tabii" demek komik biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Yo komik değil, sadece eşinin şerefinin en az seninki kadar değerli olduğunu bilip ona göre hareket etmek yeterli emin olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 nerden biliyosun belki kız arkadaşı yok o yüzden teorik olarak öyle bişey olması zaten imkansız? sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aldatılsam düşüneceğim son ya da belki sondan bir önceki şey şeref olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kargodan bad'lik amiri dinlesin. bu olayı anlatıo tam olarak. http://fizy.com/s/12cy9c buda sozleri(baya karışık şarkıdır): http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=7482594 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 imkansız demeyin.dünyadaki en saçma şey bunu düşünmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dreagloth said: Yo komik değil, sadece eşinin şerefinin en az seninki kadar değerli olduğunu bilip ona göre hareket etmek yeterli emin olmak için. Yani adam çıktığı kızın şerefinin kendinden çok daha az olduğunu bile bile çıkıyordu demek. Tamam kimse birşey demiyor ama, zaten olayın şoku "ihanet" olayı, hiç tahmin etmediğin kimseden hiç tahmin etmediğin birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ee sonuç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hikayeyi anlatan kişinin sevdiklerinin haklı olması şart mı yoksa kızın haklı olabilme ve hikayeyi anlatan kişinin hikayeyi kendi lehine abartma ihtimalinin olabilmesini de göz önünde bulundurucak bi üye çıkabilijek mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar