xRage Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Revenge OF TURKS Guild Turk Oyuncularını Arıyor (Ventrillo Server)- Ventrillo kullanımı Şart Taraf The Empire-Orc Guild site www.allodsturks.tr.gg yapım aşamasında Oyun içinde classları talentleri skill bilgilerini ve oyun dunyasının bilgilerini her gecen güncellemekteyiz Kısa Zamanda 35 kişiye ulaştık ve Guildimize katılım her gecen gün artmakta Oyun İçi /whisper atmanız yeterli Xrage Tutsiki Tehlike Lokmanhekim Berbats Oyun Kayıt ve download site http://en.allods.gpotato.eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sanirim su ana kadar gordugum en guzel guild ismi. ozellikle berbats ve tutsikinin yaninda savasmak buyuk bir seref olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xRage Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Teşekkürler Güzel düşüncelerin için daha yeni yeni toplanıyoruz güzel bir guild oluşturmaya çalışıyoruz,önemli olan oyunda gecen arkadaşlık ve saygı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Daha önce başka bir kullanıcı açmış aynı konuyu, oyunun kendi konusuyla birleştirmişim. Ama bunu yapmayacağım ki Azmodai gibi beğenilerini sunmak isteyen dostlarımız fırsat bulabilsin. ffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xRage Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Tesekkürler ilgine evet acmıştı bende onu aradım ve bulamağım için tekrar acmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gülmekten ölmeseydim bende gelecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Tehlike.. Lokmanhekim.. Indiriyorum oyunu, nick :Nasreddinhoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi benim aklıma topici gorunce revenge of horse geldi :D arkadaslar ustune alınmasın başarılar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 11 yil once oside, snnde guild ismi ararkenki muhabbetlerimiz geldi simdi aklima :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KTOZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Shimone said: abi benim aklıma topici gorunce revenge of horse geldi :D arkadaslar ustune alınmasın başarılar size. Bana daha çok Revenge of Nerds'u hatirlatti :D Neyse sonunda sanal alemlerinde krali oluyoruz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bana da hiç nerd gibi gelmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Azmodai said: sanirim su ana kadar gordugum en guzel guild ismi. ozellikle berbats ve tutsikinin yaninda savasmak buyuk bir seref olurdu. +1 Soylenecek herşeyi soylemiş zaten azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 auhzhauzuhauzh BIYIK altı sezdim burda ya :) p4 2.0k mhz 64mb geforce mx 420 768mb ram ile bu oyun oynanır mı? Wow oynuyorum bu makina ile gayet iyi acep aynı performansı verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 o nası ram yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 512 + 256 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Windows XP, Windows2000, DirectX 9.0 ∙ Intel Pentium III 1.5 GHz ∙ 512 MB RAM ∙ NVIDIA GeForceFX 5200 64 MB / ATI Radeon 9600 64 MB ∙ Screen with resolution 800x600 ∙ DirectX-compatible audio card ∙ Mouse ∙ 4 GB HDD ∙ ADSL 56k Vallahada yetio hem bağlantım 512kb 56k da değil Bazı yönden eziyorum vallaha donanım gereksinimlerini. Mouse diyor bende kaplosuzu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 buraları hiç trollemiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Estel_Anorien said: buraları hiç trollemiyorum ya. ffa dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gene kimden intikam aliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 BENİM PİĞSİ GAPANMIŞ YAUW tekrar indiriyom. ORÇ olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ben de revenge alıcam , benim de canım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tutsiki arkadaşımızın yanına yanchek yakışır , hemen geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ırçınızı satmayın, orç olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ya inmiyor bu küfretcem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar