dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ben burda bir şeyi anlamadım. Parent`ı secondary olan bir skill`in child`ları nasıl primary oluyor ya da tersi? Örneğin gathering sec. ama subları pri.
narsor Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 valla süper olur bişeyler yapilsa, hani pivot mivot beni aştı da, yani desem ki ben bi warrior açıcam abi, program ya da pivot herkimse dese ki bana abi şimdi senin 1000 skill pointin var, ben desm ki şunları almak istiyorum, o da dese ki onları almak için şunları da al hede höde işte. Efsane olsa oturup ağlasak hep beraber?
narsor Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 @Alfheim abi sorma konuşmuştuk senin işler yoğunlaştı haberleşemiyoruz, kurtar kendini bi an önce, gözlerimiz seni arar
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dreagloth said: Ben burda bir şeyi anlamadım. Parent`ı secondary olan bir skill`in child`ları nasıl primary oluyor ya da tersi? Örneğin gathering sec. ama subları pri. çok sinir bozucu bişey bu
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dreagloth said: Ben burda bir şeyi anlamadım. Parent`ı secondary olan bir skill`in child`ları nasıl primary oluyor ya da tersi? Örneğin gathering sec. ama subları pri. öyle olmasa değerli skiller sec olurdu o zamanda olmazdı
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Biraz uzun sürek yalnız bu iş, zilyon tane şey var.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dreagloth said: Ben burda bir şeyi anlamadım. Parent`ı secondary olan bir skill`in child`ları nasıl primary oluyor ya da tersi? Örneğin gathering sec. ama subları pri. abi adamlar ona göre ayarlamış iştei gatherinign altında atiorum mining, lumberjacking var onların 2 si primary olsun ki SKİLL CAP götürsün ama şimdi b de üstüne Gatheringi de primary yapmaları biraz saçma oluo ama bi de mesela Riding var, Primary skill, ama altındaki controlled riding, swift riding vs onları secondary hani onlar bonus olarak gelen skiller. yani adamlar düşünmüşler asıl ihtiyacı olunan kilit skilleri primary yapmışlar . Mantıklı yoksa sırf üsttekileri priarmy vs yapsalar o zaman sıçar capler baya. atiorm domestication , gathering vs tarzı genel skiller var onların primary olmasının bi mantığı yok
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ayni mantik swimmingde var iste. survival primary gerisi secondary.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mining yükselince daha iyi ore çıkarabiliyoruz, gathering yükselince ne oluyor ve mining yükseldikçe gathering de mi yükseliyor?
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 gathering skillin ne işe yario bilmiom belki altında yaziodur o da etkiliodur ne kadarç ıkardıını da o zaten secondary o genel olarak her türlü gather skilli kullandığında artio ama cap harcamio
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 gatheringle yüzde 0-50 daha çok toplanıyor yamulmuyorsam
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 soru : meditation hem magic studieste hem resting te var.ikisinden götürmüyor demi point?
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tek skill ama iki skille bagli calisiyo manasinda o.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dreagloth said: Mining yükselince daha iyi ore çıkarabiliyoruz, gathering yükselince ne oluyor ve mining yükseldikçe gathering de mi yükseliyor? minig sword, gather tactics gibi
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 restingi bırakabilirim o zaman.healing bandage idare ederiz
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 birakamayabilirsin, resting su kadar olmadan meditation bu kadar olur gibi limit vardir.
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hay tövbe.aynen öyle.parent olarak resting istiyor.
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yalnız bazı lorelar da eksiklik var. Mesela dental lore un içinde incisium ve ophium lore eksik. endoskeleton lore un içinde ironebone ve ophionite lore eksik. şimdilik dikkatimi çekenler bunlar.
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Orj Link http://img686.imageshack.us/img686/137/moskilltree.png
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi zerre kullanışlı değil o skill tree xP
Öne çıkan mesajlar