vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben bu adamin gercekten gay olup olmadigindan süphelenmeye basladim. ilk gay icerikli filmi degil cünkü. Velvet Goldmineda Christian Bale ile atesli (MMMMMM) sahneleri vardi. anam bu ne lan?! "Ewan Mc Gregor" said: He recalls, "I was f**king Christian Bale up the a**e and the crew was filming. I hadn't done gay penetrative sex before, so I'm standing behind Christian's big naked back, going, 'Wow, this is so... peculiar.' "So I start, you know, pumping away slowly, and I start to go a bit more like a bunny rabbit, then like a Jack Russell. "Then I said, 'I'm sure I would have come by now.' I glanced back and saw the crew packing up and walking away! I think TODD (HAYNES) hadn't wanted to interrupt us. "Christian's never written to me. He never phones anymore." kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 jim cary oynuyormu bu velvette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yok o oynamiyo, linke baksana =P said: Ewan McGregor ... Curt Wild Jonathan Rhys Meyers ... Brian Slade Christian Bale ... Arthur Stuart hep en taslari secmisler. /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben kristiana kaysam ben de ballandıra ballandıra anlatırım. bunda bi gaylik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sevemedim lan.. ama cidden öpüşe iki adamı yakışıklı çirkin farketmeden görmek kötü fakat öpüşen iki kgüzel adını görmek gerçekten güzel ama öpüşen iki çirkin kadını görmek öpüşen iki adamı görmek kadar kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 BabacumMostors said: sevemedim lan.. ama cidden öpüşe iki adamı yakışıklı çirkin farketmeden görmek kötü fakat öpüşen iki kgüzel adını görmek gerçekten güzel ama öpüşen iki çirkin kadını görmek öpüşen iki adamı görmek kadar kötü lan bu nası bi typo lan ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahahahahahahha abi typo denince babacumdan başka isim gelmiyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 zamanda sıçrama yapmışı.. abov o ne biçim typo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 izledim ben. beğendim filmi. homolu falan diyordum da homofobik yargılarını kırıyor film :) 7/10 verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Cassiline said: ABİ EWAN MCGREGOR'LA JIM CARREY'İ NASIL ÖPÜŞTÜRÜRSÜNÜZ ALLAH BELANIZI VERSİN YA. ADAM OBI-WAN ULAN OBI-WAN! Duygularım dökülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 süperdi. kesinlikle izlenmesi gereken bi film. asla "ıyyy obi-wan öpüşüyor" diye düşünmeyin. tam dozunda harika bi komedi. kesinlikle ve kesinlikle çok zekice espiriler. Carrey ve ewan mcgregor'un performansları süperdi. adam evden kaçar gibi hapisten kaçıyo ya hahaha. sistemi çok pis abuse etmiş. http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Jay_Russell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 izlemeden önce homoluk içerdiğini bilmiyordum bu ara ne izlesem içinden homolar çıkıo zaten :D hoş film ama çok gay ya biraz kız fln olsa arada neyse gay aşık kitleye seslenmek için yapılmış gibi ama jim kıvırmış filmi güzel yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi hikaye gerçek. yani gay olayı özel olarka eklenmemiş. adam tüm şeyleri yapmış harbiden. yukarda wiki linki verdim var orda. şaka gibi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sipeyskeyk said: ahahahahahahha abi typo denince babacumdan başka isim gelmiyo aklıma ahah benim bonepart geliyo ya. artık pek öyle değil de eskiden typo'nun en güzel örneklerini o veriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bugün izledim. Süper bir romantik komediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar