sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bu kadar rahatsız olmayı harbiden anlamıyorum, öpüşen 2 erkek işte. Açık fikirli olun lan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sipeyskeyk said: Bu kadar rahatsız olmayı harbiden anlamıyorum, öpüşen 2 erkek işte. neeaa öpüşen iki erkekmi varmış filmde ::o hemde Jim ve Ewan mıı>:D< asdfghjk gidilmezmii yaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oha kaçmaz o öpüşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 iğrençsiniz olm kasmayın uygarız homofobik değiliz diye iğrençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gey misiniz b'olum izlemeyin böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 alante said: İngiltere'de Martta gösterime giriyormuş. Bize de nisan gibi gelir herhalde efsaneymiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahahah hllteam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ağzından mı öpmüş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 2 hatunun hikayesi olsa ağzınızın suları akar lan. ne ikiyüzlü adamlarsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 şu filmi bekleyen toptur föçmasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 şevhetle bekliyorum bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bence Jim Carrey artık popülerliğini yitirmeye başladı. Onun için normal insanlardan hayır yok bari gayler beni sevsin diye böyle bir film işine girdi. Bu filmin türü ne şimdi? Gayler için romantik komedi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dengesiz saçmaladın bence gayet komik ve ilgi çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Dengesiz said: bence Jim Carrey artık popülerliğini yitirmeye başladı. Onun için normal insanlardan hayır yok bari gayler beni sevsin diye böyle bir film işine girdi. Bu filmin türü ne şimdi? Gayler için romantik komedi mi... hahaha bu nasıl bi yorum abi. hani ilk mesajını çok anormal bulmamıştım ama resmen homofobiklik bu. yani gayler uzaydan mı geliyor ? başka bir kıtadan başka bir milletten insanlarmış gibi konuşmuşsun. ayrıca normal insan ve gay diye iki grup yapman efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 obi wan gaymiymiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 homofobi gayliğin erken semptomudur aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 mani said: Dengesiz said: bence Jim Carrey artık popülerliğini yitirmeye başladı. Onun için normal insanlardan hayır yok bari gayler beni sevsin diye böyle bir film işine girdi. Bu filmin türü ne şimdi? Gayler için romantik komedi mi... hahaha bu nasıl bi yorum abi. hani ilk mesajını çok anormal bulmamıştım ama resmen homofobiklik bu. yani gayler uzaydan mı geliyor ? başka bir kıtadan başka bir milletten insanlarmış gibi konuşmuşsun. ayrıca normal insan ve gay diye iki grup yapman efsaneymiş. Ben homofobik olmadığımı hiçbir zaman iddia etmedim ki. Çok sevdiğim iki oyuncuda böyle birşey yapınca direk tepki göstedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi isteyen izler istemeyen izlemez saygı duymak yada duymamak deil nötr olun...herkesin popisi farklı.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 biraz fazla abartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gay cifleşmesi var 0_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya hayir ya. ne gayi. bi agiz tadiyla ewan mcgregor izleyemeyecegiz mi pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 jim Carey nin ağzının tadıyla izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dreagloth said: jim Carey nin ağzının tadıyla izleyebilirsin. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ABİ EWAN MCGREGOR'LA JIM CARREY'İ NASIL ÖPÜŞTÜRÜRSÜNÜZ ALLAH BELANIZI VERSİN YA. ADAM OBI-WAN ULAN OBI-WAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 jedilar gaymış. tahmin ediyodum zaten. tek ilişki yaşayan dark side'a geçti hemen zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar