7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bi bana mı dandik geldi, o arabalar ne kadar gerçek dışı gidiyor öyle atarideki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 beyler sakin cikmadi oyun, eylulde cikcak. ciktigi gibi inletirim burayi zaten merak etmeyin. oyundan tek istedigim cok uber super arabalarin kullanimi biraz daha adam gibi yapsinlar, tdu'da twin turbo saleen alinca duz yolda durmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 gerçeği duruyo mu sence :D S7 alıp da alışveriş arabası gibi sürüş dinamiği bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 2011 Q1 e ertelendi oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 üzdün beni şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sorma, iste bi umut beta key bekliyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 oyun motoru falan herseyi ayni gibi geldi sanki bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ne bekliyosun ki dis. playsation 3/xbox kapasitesi belli , oyunlar yeni konsollar çıkana kadar aynı kalıcak artık. arada crysis falan gibi pc özel yapım olmadıkça tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 en azindan biraz hasar getirebilirlerdi oyuna. 300 ile giderken bi tane ufacik direge carpinca arabanin 300-0 yapmasi komik oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ertelenmesine şaşırmadım :) ya bu adamlar tembel ya da paraları az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hasar getirmezlerse oynamam ben, çok sıkıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hasar muhabbetine , gran tourismonun yapımcılarının bi açıklaması ile giriyim : para verip oyuna giren araba yapımcıları araçlarının parçık pinçik olmalarına izin vermiyolar , o yüzden görünür hasar koymuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 11 subatta cikiyor. bu aralar pre-orderimi yapacam bende steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 grid oynayın.ben çok keyif alarak oynuyorum.hasar olayı çok iyi oldugundan çok eglenceli olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bi iki tane de trailer koyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 okuyun mutlaka http://www.tentonhammer.com/tdu2/previews/multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Oyunu alıp ibiza gecelerinde alemlere akıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 akiyoruz tabi haci ahh bi ciksin, direksiyon elime yapisana kadar oyniyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben orjinal alsam mı bunu ya :D ehehe ekran kartını da bekle bekle bi hal oldum sdfdsfg bari oyun çıkınca aliim de daha iyi bi ekran kartı alabileyim aynı paraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bu oyunun olayı orjinal bir kere. Kopya alında barlarda tek başınıza içersiniz sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 işte öncekini iplemedim kopya oynadım da denemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İlk yarışlardan kazandıklarımla Audi aldım bi tane. Yarışlarda kullandırtmıyor. Ne zaman kullanabilicem? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Oyunu oynayanlar yorumlasın bakalım. Sessiz sedasız çıktı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İlk oyuna dair net hatırladığım tek şey beğenmiş olduğum, o yüzden karşılaştırma patlak olabilir. Bambaşka bir oyun oynuyormuş gibi hissetmedim ama bariz daha rafine gibi geldi. Test Drive 1.5 mu desem, ne desem. Bunda karakter zımbırtıları, leveling, customization ve alakalı öğeler epey hoş olmuş. Her ne kadar urban kısım yetersiz olsa da genel olarak Ibiza çok iyi. Öbürü de iyidir herhalde. Araçlar ve kontroller zaten inanılmaz iyi. Jipler, offroad falan var ki acayip iyi olmuş, toprağa bi arabayla sonra jiple girince anlıyosun. NFS stili bi kontrol modu koymuşlar noobieler için, süper olmuş. Yani artık oyun herkese hitap ediyor. Yarış modları öbür oyunlardan güzel. Online için guild muhabbeti koymuşlar. Eksileri hmm.. Online içerik sıradan gibi gözüktü bana?? Storyline'da karakterler, hikaye falan çok geyik olmuş, beğenmedim. En büyük hüsran o bence çünkü oyunun en büyük eksiği oydu. Polis olayı rezalet, olmasa da olurmuş. Hasar neredeyse yok gibi, sadece tamponun biraz yamulduğunu gördüm?? ki sağa sola toslayıp durdum eheh. Ben daha bir NFS insanıyım, böyle inanılmaz OST olsun, hatunlar olsun, hikaye olsun, film gibi aksın, herşey gece olsun falan. Ama bu oyun yine sandboxın, araba kullanmanın kralı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Eski oyundaki gibi tamponlar yere falan vuruyo mu yokuş yukarı giderken. Yolun geometrisini düzeltmişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar