Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
İlk oyuna dair net hatırladığım tek şey beğenmiş olduğum, o yüzden karşılaştırma patlak olabilir. Bambaşka bir oyun oynuyormuş gibi hissetmedim ama bariz daha rafine gibi geldi. Test Drive 1.5 mu desem, ne desem.

Bunda karakter zımbırtıları, leveling, customization ve alakalı öğeler epey hoş olmuş.

Her ne kadar urban kısım yetersiz olsa da genel olarak Ibiza çok iyi. Öbürü de iyidir herhalde.

Araçlar ve kontroller zaten inanılmaz iyi. Jipler, offroad falan var ki acayip iyi olmuş, toprağa bi arabayla sonra jiple girince anlıyosun. NFS stili bi kontrol modu koymuşlar noobieler için, süper olmuş. Yani artık oyun herkese hitap ediyor. Yarış modları öbür oyunlardan güzel. Online için guild muhabbeti koymuşlar.

Eksileri hmm.. Online içerik sıradan gibi gözüktü bana?? Storyline'da karakterler, hikaye falan çok geyik olmuş, beğenmedim. En büyük hüsran o bence çünkü oyunun en büyük eksiği oydu. Polis olayı rezalet, olmasa da olurmuş. Hasar neredeyse yok gibi, sadece tamponun biraz yamulduğunu gördüm?? ki sağa sola toslayıp durdum eheh.

Ben daha bir NFS insanıyım, böyle inanılmaz OST olsun, hatunlar olsun, hikaye olsun, film gibi aksın, herşey gece olsun falan. Ama bu oyun yine sandboxın, araba kullanmanın kralı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...