Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD'den boot edemedigim bir bilgisayara nasıl format atarım?

toggie

Öne çıkan mesajlar

Baslık oldukca acık sanırım. Arkadasın bilgisayarı cd'den boot edilemiyor. Ne yaptıysam beceremedim yani. Normal acmaya calıstıgımda ise windows basladıgı gibi alet ya kilitleniyor ya da cok zor da olsa acılabiliyor. USB ile denemek dısında onerebileceginiz birsey varsa bekliyorum.
Tesekkurler simdiden.

WinXP yukleyecegim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya laptop zaten ugrastıgım alet de olmadı yani. cd yi takıp windows acıken autorun ile baslattım setupı, gayet guzel gidiyodu hersey sonra restart attı falan orda setup ekranına gecerken kaldı gene. enteresan yahu. eskisi gibi olsa keske "format c:" bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı problem benm makina da oldu.ne yaptıysam cd den boot edemedim.usb ile denedim oda olmadı.ben de xp yüklicektim lap top a fakat format cd snden bi hata veriyomus sürekli aynı hataya düsüodu makina.sonra vista cd si ile deneyince hic hata ya düsmeden formatı rahat bi sekilde yaptım.sonra istersen vistayı xp ye cevirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

aynı problem benm makina da oldu.ne yaptıysam cd den boot edemedim.usb ile denedim oda olmadı.ben de xp yüklicektim lap top a fakat format cd snden bi hata veriyomus sürekli aynı hataya düsüodu makina.sonra vista cd si ile deneyince hic hata ya düsmeden formatı rahat bi sekilde yaptım.sonra istersen vistayı xp ye cevirirsin.

cd de sıkıntı olabiliirrr. bazen bi cd ile bi makineye format atabiliyorum ama başka bir makinede saçma salak bi hata verio.
Sosyal ağlarda paylaş

flash ile denemedim, denerim son care olarak. sebebi kendi flash diskim yok su an, arkadasınki de agzına kadar dolu. mırın kırın yapar diye bişi diyemiyorum ben de.

o kadar ugrasmadan once vistayı indiririm hemencecik cd'ye ceker bi denerim.

thx.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...