toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Baslık oldukca acık sanırım. Arkadasın bilgisayarı cd'den boot edilemiyor. Ne yaptıysam beceremedim yani. Normal acmaya calıstıgımda ise windows basladıgı gibi alet ya kilitleniyor ya da cok zor da olsa acılabiliyor. USB ile denemek dısında onerebileceginiz birsey varsa bekliyorum. Tesekkurler simdiden. WinXP yukleyecegim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 biostan first boot'u cd yaptıgın kesinse cd rom bozuktur belki baska bi cd rom tak olması lazım niye boot etmesin bios pilini sök tak biosa reset at falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 flopi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe=off&ei=UpKNS6-qFsaL_Aa23_HpBg&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CAUQBSgA&q=install+xp+without+cd&spell=1&fp=40edcd7e296552f3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok ya laptop zaten ugrastıgım alet de olmadı yani. cd yi takıp windows acıken autorun ile baslattım setupı, gayet guzel gidiyodu hersey sonra restart attı falan orda setup ekranına gecerken kaldı gene. enteresan yahu. eskisi gibi olsa keske "format c:" bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 flashdiskten boot edilebiliyor. biostan boot ayarını yaparsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 harddiski sok bi baska bilgisayara baglayip kur yada boxa koy formatla felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aynı problem benm makina da oldu.ne yaptıysam cd den boot edemedim.usb ile denedim oda olmadı.ben de xp yüklicektim lap top a fakat format cd snden bi hata veriyomus sürekli aynı hataya düsüodu makina.sonra vista cd si ile deneyince hic hata ya düsmeden formatı rahat bi sekilde yaptım.sonra istersen vistayı xp ye cevirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 BonePART said: harddiski sok bi baska bilgisayara baglayip kur yada boxa koy formatla felan (tu) evet usb dvd-rom veya flashdisk baglayamiyorsan bu en iyi secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 vivavale said: aynı problem benm makina da oldu.ne yaptıysam cd den boot edemedim.usb ile denedim oda olmadı.ben de xp yüklicektim lap top a fakat format cd snden bi hata veriyomus sürekli aynı hataya düsüodu makina.sonra vista cd si ile deneyince hic hata ya düsmeden formatı rahat bi sekilde yaptım.sonra istersen vistayı xp ye cevirirsin. cd de sıkıntı olabiliirrr. bazen bi cd ile bi makineye format atabiliyorum ama başka bir makinede saçma salak bi hata verio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 flash diskten boot edebiliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 flash ile denemedim, denerim son care olarak. sebebi kendi flash diskim yok su an, arkadasınki de agzına kadar dolu. mırın kırın yapar diye bişi diyemiyorum ben de. o kadar ugrasmadan once vistayı indiririm hemencecik cd'ye ceker bi denerim. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 microsoft geçenlerde yeni windowsun yeni sürümünü çıkarmıştı sanki dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gene bilmeden konuşcaksanız susun Brigand anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar