mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sporx said: Ricky Davis T.Telekom'da! Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, NBA'da uzun yıllar forma giymiş yıldız forvet oyuncusu Ricky Davis'i aldı. Başkent ekibinin kulüp başkanı Celalettin Dinçer ve bazı yöneticiler, Türk Telekom'un, Avrupa Kupası 2. tur (L) Grubu'nda sahasında Gran Canaria takımıyla oynadığı maçın devre arasında Davis'i basın mensuplarına tanıttı. Dinçer, transferle ilgili yaptığı açıklamada, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) uzun yıllar forma giymiş ve önemli bir kariyere sahip olan bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Davis'in NBA Ligi takımlarından LA Clippers'da forma giydiğini hatırlatan Dinçer, ''Oyuncumuz sezon sonuna kadar burada olacak. Davis, Türk Telekom'a ve Türk basketboluna büyük renk katacak. Şampiyonluğa aç bir takımız. Bunun gerçekleşmesi için de elimizden gelen herşeyi yapmak zorundayız'' dedi. Tanıtım toplantısında konuşan Ricky Davis ise Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu ve takımıyla birlikte başarılı olmak istediğini ifade etti. Bu arada, kulüp başkanı Celalettin Dinçer, takımdan ayrılan Serkan Erdoğan'ın bu kararını kendisinin verdiğini, kulüp olarak bu karara saygı duyduklarını söyledi. Başkent temsilcisinden ayrılan Serkan Erdoğan, İspanya'nın Alicente takımına transfer olmuştu. İşte Ricky Davis'in NBA'de oynadığı takımlar: Charlotte Hornets (1998–2000) Miami Heat (2000–2001) Cleveland Cavaliers (2001–2003) Boston Celtics (2003–2006) Minnesota Timberwolves (2006–2007) Miami Heat (2007–2008) Los Angeles Clippers (2008–2010) ahahahah super haber.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Favorilerini yediğimin Ricky'si, takım değiştirdim net
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oha! niye lan? enteresan geldi baya. ligin ratingi artar bildiğin. takıma ne kadar katkı yapar bilemem onu ama iyi olmuş valla.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 all starda forma giyen fenerli pondexter,katie smith ve bi nicole powell'ımız var hiç onları yazmıyosunuz ama
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tamam da ricky davis nba de kendi potasına kasten şut çeken tek adamdır herhalde
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://www.espn.go.com/media/nba/2006/0126/photo/g_ricky_268.jpg Fistan kendine gel, adam Ricky Davis.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Khelben said: tamam da ricky davis nba de kendi potasına kasten şut çeken tek adamdır herhaldebunu cidden yapmadoğını söylesin biri bana :D
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 LucifeL said: Khelben said: tamam da ricky davis nba de kendi potasına kasten şut çeken tek adamdır herhaldebunu cidden yapmadoğını söylesin biri bana :D ismi yanlış hatırlıyo olabilirim ama ricky davis diye hatırlıyorum. triple double a 1 rebound kala yapıyor bunu evet öyleymiş In the closing seconds of a game against Utah, Davis was one rebound short of his first career triple-double. In an effort to record that rebound, Davis deliberately missed a shot at his team's own basket. Afterwards, he was fouled by Utah's DeShawn Stevenson in retaliation for his perceived unsportsmanlike behavior, and was later fined by his own team
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 biri pimp mi dedi. evet adam pimp. approved.
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 LucifeL said: Khelben said: tamam da ricky davis nba de kendi potasına kasten şut çeken tek adamdır herhaldebunu cidden yapmadoğını söylesin biri bana :D olayın videosu, sloan'a dikkat dfs http://www.youtube.com/watch?v=MezCclCSjNw
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=m3lwssbS3Io&feature=related peki ya buna ne demeli :D
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ahah windmilli de kaçırsa legendary fail olurmuş yalnız
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 beyni gitmiş koçun auhsuhfdas bakışa gel
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ankara'nın salonu tren garına yakın mı? Hızlı trenle gelip Ricky izleyip dönerim
Öne çıkan mesajlar