Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 la buınlara ne oldu hepsi takım elbise giyiyor
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Olm ne çok biniyon şu dolmuşlara lan.Ayda yılda bir biniyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 16 yıldır izmirdeyim daha hiç dolmuşa binmedim zuzu
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 nazlı adamım aga ben yoramam kendimi
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evden mi çıkıyosun da binicen lan dolmuşa
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kendime demiştim serkan kusura bakma kardeşim
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Llama said: nazlı adamım aga ben yoramam kendimi Abi dolmuş daha yorucu lan ayakta duruyosun genelde
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Saeros said: kendime demiştim serkan kusura bakma kardeşim ben sana bişey demedim :D ne kusuru
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Dartanian said: Llama said: nazlı adamım aga ben yoramam kendimi Abi dolmuş daha yorucu lan ayakta duruyosun genelde oturcagım dolmuşa biniyorum yoksa boy yetmiyor ki
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 %90ına kıl oluyorum bu dolmuşçuların bi kere mesela aldı adam 200 metre götürdü sonra dedi eğil bi yere diye (her yer dolu) denedim eğilmeyi falan da yok olmuyor dedim sığmıyorum olmuyo olmuyo mu dedi dedim olmuyo parayı uzattı arkadan gelene bin o zaman dedi bıraktı lan noluyoz diye düşünemeden kendimi bişi demeden iniyorken buldum. sonra inince sinir oldum keşke aldığın yere geri bırakırsan inerim diye uzatsaydım çünkü bindiğim yere yürümüştüm daha boş geçiyo diye phew tabi bi yandan da iyi oldu muattap olmadığım diye aferin de dedim ama neyse 5 dk sonra geldi bi tane oturdum onda. bu da böyle bi anımdır
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 izmirde ayakta yok tasiyan dolmuscu. vardi bitane onnuda alassagi ettiler.
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok oluyo gayet random bi şekilde bazen alıyolar eğiltiyolar bazen alıyolar sıkış tepiş ağzına kadar ayakta oturan eğilen kucakta vs. günden güne saatten saate istikametten istikamete değişiyo saçmasapan işler işte telsizle anlaşıp kural koyuyorlar duruma göre sanırım.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dolmuş nedir minibüs nedir öğrenin önce lan izmirliler tey allam ya
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Farkı öğrenemeyecek kadar arabayla büyüdüm lan ben.Harbi farkı ne
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Farinal said: dolmuş nedir minibüs nedir öğrenin önce lan izmirliler tey allam ya farkmı var arada
utopia Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yoo değillerdi takım elbiseli. ayrıca alıyorlar ayakta yolcu, bas konuş talimatına göre sfd.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Llama said: Farinal said: dolmuş nedir minibüs nedir öğrenin önce lan izmirliler tey allam ya farkmı var arada ohooooooooooooo dolmuş küçük. oturarak gidilir onda zaten ayakta gidilmez. ramazanda iftar sırasında dolmuşlarda yoğurt ve pide yenilir hep birlikte. rengi sarıdır. minibüs ise daha büyüktür. ayakta gidilebilir.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 İzmir'de o dediğin dolmuşlar direk arabalar oluyor.Karşıyaka-Mavişehir falan
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 istanbulun köylüsü, izmirin elitine dolmuş kültürünü öğretmeye çabalar..
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu arada minibüs dediğin dolmuşta da ayakta gitmek yasak.
Öne çıkan mesajlar