Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 la buınlara ne oldu hepsi takım elbise giyiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bugün dolmuş şoförleri bayramıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 izmir dolmuş şoförleri çok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Olm ne çok biniyon şu dolmuşlara lan.Ayda yılda bir biniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 16 yıldır izmirdeyim daha hiç dolmuşa binmedim zuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 nazlı adamım aga ben yoramam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evden mi çıkıyosun da binicen lan dolmuşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kendime demiştim serkan kusura bakma kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Llama said: nazlı adamım aga ben yoramam kendimi Abi dolmuş daha yorucu lan ayakta duruyosun genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 köylümüsünz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Saeros said: kendime demiştim serkan kusura bakma kardeşim ben sana bişey demedim :D ne kusuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Dartanian said: Llama said: nazlı adamım aga ben yoramam kendimi Abi dolmuş daha yorucu lan ayakta duruyosun genelde oturcagım dolmuşa biniyorum yoksa boy yetmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 %90ına kıl oluyorum bu dolmuşçuların bi kere mesela aldı adam 200 metre götürdü sonra dedi eğil bi yere diye (her yer dolu) denedim eğilmeyi falan da yok olmuyor dedim sığmıyorum olmuyo olmuyo mu dedi dedim olmuyo parayı uzattı arkadan gelene bin o zaman dedi bıraktı lan noluyoz diye düşünemeden kendimi bişi demeden iniyorken buldum. sonra inince sinir oldum keşke aldığın yere geri bırakırsan inerim diye uzatsaydım çünkü bindiğim yere yürümüştüm daha boş geçiyo diye phew tabi bi yandan da iyi oldu muattap olmadığım diye aferin de dedim ama neyse 5 dk sonra geldi bi tane oturdum onda. bu da böyle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bayağı saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 izmirde ayakta yok tasiyan dolmuscu. vardi bitane onnuda alassagi ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok oluyo gayet random bi şekilde bazen alıyolar eğiltiyolar bazen alıyolar sıkış tepiş ağzına kadar ayakta oturan eğilen kucakta vs. günden güne saatten saate istikametten istikamete değişiyo saçmasapan işler işte telsizle anlaşıp kural koyuyorlar duruma göre sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dolmuş nedir minibüs nedir öğrenin önce lan izmirliler tey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Farkı öğrenemeyecek kadar arabayla büyüdüm lan ben.Harbi farkı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Farinal said: dolmuş nedir minibüs nedir öğrenin önce lan izmirliler tey allam ya farkmı var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yoo değillerdi takım elbiseli. ayrıca alıyorlar ayakta yolcu, bas konuş talimatına göre sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Llama said: Farinal said: dolmuş nedir minibüs nedir öğrenin önce lan izmirliler tey allam ya farkmı var arada ohooooooooooooo dolmuş küçük. oturarak gidilir onda zaten ayakta gidilmez. ramazanda iftar sırasında dolmuşlarda yoğurt ve pide yenilir hep birlikte. rengi sarıdır. minibüs ise daha büyüktür. ayakta gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 İzmir'de o dediğin dolmuşlar direk arabalar oluyor.Karşıyaka-Mavişehir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 istanbulun köylüsü, izmirin elitine dolmuş kültürünü öğretmeye çabalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu arada minibüs dediğin dolmuşta da ayakta gitmek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar