Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Projemiz zahmetli ve takım çalışması gerektirdiğinden staff üyesi aramaktayız.İngilizce bilmek zorunludur. Lütfen detaylı bilgi için: Buraya Bakınız. Teşekkürler... Ps: Gereksiz yorum yapmayalım.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Temmuz 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ben olabilirim ingilizcem iyi düzeyde sayılabilir ancak yani günlük konuşma dilini bilmiorum sorun olmazsa girerim 3 senedir uo oynuorum 2 senedir sphere,runuo flm ilgileniorum serverda rp ile ilgilir her türlü iş ile uraşır ve gm olabilirim[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Umarım kriterlere uygun birisini bulursunuz. Başarılar...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robbiie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 benim ingilizcem ve uo bilgim gayet iyi testlerinize girmeye talibim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Linkten anlayabileceğiniz gibi arkadaşlar 3 tane kriterde arıyoruz: Scripters: C# , RunUO scripting , Asp.net , Verdata ve graphic editlemede iyi olan.(Kısacası .net teknolojisinde iyi olmalı :) ) World Builders: Dragonlance bilgisi iyi olmalı. Ayrıca Orbsydia proje programlarını kullanmasını iyi bilmeli. Quest Writers:Çok iyi derecede ingilizce şart. Dragonlance settinglerini , hikayelerini , Krynn Coğrafyasını iyi bilmeli. Ayrıca Pandora's Box ve RunUO komutlarında iyi olmalıki yazdığı hikayaleri oynatabilsin... Bu üç kriterden birine uygun olduğunuzu düşünüyorsanız [email protected] Not:Cons alımı yoktur bilginize... [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Temmuz 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robbiie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bence çok güzel bi proje yer almak isterim gerçekten mail atıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sen uo yu yeniden mi yazıosun turkiyede bu kriterlerde adam bulursan bana ozel msj atda tebrik yagmuruna tutam onu yaw adam hikaye gibi istek dilekcesi ayzmıs massalah massalh hade hayırlısı bulursan sevinirimde sanmam :P[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Biz birşey bilmeyerek server açmıyoruz. Şu anki kadromuzda C, Win32api, C#, Run UO gamelib api, Asp.net, .Net Framework, Windows Server Family Administration gibi konularda deneyimi olan kişilerdir. Staff aramamdaki gaye bizim çok zaman harcayacağımız bir işte bir tarafından tutarak işimizi kolaylaştırmak ve zamandan kazanmaktır.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Temmuz 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ben walla dl lerden ilk 3 kitabı okudum,ruhdöveni ile silah kardeşliini okudum,efsaneler 3 lemesini okudum,kenderyurdunu okudum o kdr[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Dediğim gibi arkadaşlar bilgi ve özelliklerinizi [email protected] a mail olarak atarsanız ilgileneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ba$arılar. Güzel bir çalı$ma umarım hedefinize ula$abilirsiniz.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Eh iste kimin arkadaşı :D,herkezin fikrine saygımız var değilmi dalamar?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben freelancer quest writer olabilirim, bu arada rol yapma zorunluluğu koyarsanız tadından yenmez. Tabii bir sürü Raist, Sturm nickli eleman atlayacak, nick konusunda da kısıtlamalar koymalısınız.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 rol yapma zorunlu olacak[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bu kurulucak server ultima mı :P acaba ne rolu ya verin adamın eline katana birde altına at alah alah çıksın mezara :P ne kasıosuz bu kadar yaw nebulada normal ultima ama oyuna full oldgndan dolayı giremiosun :P ne bu #C ingilzcee fln filan birde bu server a turkiyeden girmek biras kasmaz mı ??[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Güzel Bir Projeye Benziyor.. İşallah Aradığınız Nitelikteki Yardımcı Arkadaşlar Bulursunuz Başarılar..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Keqem, 27 Temmuz 2004 12:02 tarihinde demiş ki: ingilzcee fln filan birde bu server a turkiyeden girmek biras kasmaz mı ?? Dil zorunluluğu yok oyuncular için staff için ingilizce dil zorunluluğu var.Ayrıca ping testimiz gayet başarılı çıktı hiçbir lag ve sorun problemi olmayacak.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
06ocean06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 benim fransızca ve almancam olurmu ingilizcem yok ama bi tek olursa özelime msj çekersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ne diyim başarılar umarım bulursunuz ama bu kriterlerde biraz zor...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Anladığım kadarıyla Türk oyunculara yönelik bir sunucu olmayacak.Yapmaya çalıştığınız işler iyi ama Amerika'da host edilmesi pek Türk oyuncusu olmayacağına işaret.TT yurtdışı çıkışları vs.Gerçi son dönemde arttırdıklarını biliyorum ama... Neyse size başarılar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Türk oyuncularına tamamen based edinmemiş olasada amerikada ki hatların çok çok gelişmiş olması ve dedicated sunucuların kiralamasının ucuz olması üzerine herkez bu gibi host edilen sunucularda açma tercihi edinebilir. Doğrudur. Akıllıcadır. Başarılar _Dalamar_. Umarım aradığınız kriterlere uygun kişileri bulursunuz. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Yazik ki cok vaktim yok, rp hobimi gelistirmek icin cok guzel bir firsatti ama.. Herneyse basarilar..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamar_rol Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Biz zamanında Orta Dünya için uyarlamaya çalışmıştık ultimayı. Role playing açısından işiniz çok zor gerçekten başarılar dilerim.[signature][hline]Sihirlisayfalar Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bg diye 2 satırlık şey (Bu arada 2 satır yazılmış bglere hakaret etmiyorum; "babam pkydı ben de pk oldum sonra herkesi doğradım, swordsmanliğin 100 oldu hede hodo" gibilerine lafım) yazan herkesi kabul ederseniz işiniz zor olur tabii, bu shardın öyle olacağını sanmam. Zaten rol yapmak isteyen yabancılar adam gibi rol yapıyor (yabancı powerplayerlar bizimkilerden bile daha bilinçsiz orası ayrı).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamar_rol Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: SilphatosIce_, 28 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: bg diye 2 satırlık şey (Bu arada 2 satır yazılmış bglere hakaret etmiyorum; "babam pkydı ben de pk oldum sonra herkesi doğradım, swordsmanliğin 100 oldu hede hodo" gibilerine lafım) yazan herkesi kabul ederseniz işiniz zor olur tabii,. Tabii ki böyle bg leri kabul etmedik ama çok güzel bg ler olsa bile oyunda hayalkırıklıkları yaşanıyor neyse bu uzar gider konuyu bölmeyelim.Yabancı oyuncuların rol yapışları hakkında bir bilgim yok ama Türk oyuncuları arasında bu işi hakkını vererek yapan az gerçekten.Tekrar başarılar.[signature][hline]Sihirlisayfalar Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar