Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Krynn Online projemiz için staff aranmaktadır

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Projemiz zahmetli ve takım çalışması gerektirdiğinden staff üyesi aramaktayız.İngilizce bilmek zorunludur.
Lütfen detaylı bilgi için: Buraya Bakınız.

Teşekkürler...
Ps: Gereksiz yorum yapmayalım.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Temmuz 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Linkten anlayabileceğiniz gibi arkadaşlar 3 tane kriterde arıyoruz:
Scripters: C# , RunUO scripting , Asp.net , Verdata ve graphic editlemede iyi olan.(Kısacası .net teknolojisinde iyi olmalı :) )
World Builders: Dragonlance bilgisi iyi olmalı. Ayrıca Orbsydia proje programlarını kullanmasını iyi bilmeli.
Quest Writers:Çok iyi derecede ingilizce şart. Dragonlance settinglerini , hikayelerini , Krynn Coğrafyasını iyi bilmeli. Ayrıca Pandora's Box ve RunUO komutlarında iyi olmalıki yazdığı hikayaleri oynatabilsin...

Bu üç kriterden birine uygun olduğunuzu düşünüyorsanız [email protected]
Not:Cons alımı yoktur bilginize...

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Temmuz 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen uo yu yeniden mi yazıosun turkiyede bu kriterlerde adam bulursan bana ozel msj atda tebrik yagmuruna tutam onu yaw
adam hikaye gibi istek dilekcesi ayzmıs massalah massalh hade hayırlısı bulursan sevinirimde sanmam :P[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist...
1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ...

Sosyal ağlarda paylaş

Biz birşey bilmeyerek server açmıyoruz.
Şu anki kadromuzda C, Win32api, C#, Run UO gamelib
api, Asp.net, .Net Framework, Windows Server Family Administration gibi konularda deneyimi olan kişilerdir. Staff aramamdaki gaye bizim çok zaman harcayacağımız bir işte bir tarafından tutarak işimizi kolaylaştırmak ve zamandan kazanmaktır.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Temmuz 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben freelancer quest writer olabilirim, bu arada rol yapma zorunluluğu koyarsanız tadından yenmez. Tabii bir sürü Raist, Sturm nickli eleman atlayacak, nick konusunda da kısıtlamalar koymalısınız.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

bu kurulucak server ultima mı :P acaba ne rolu ya verin adamın eline katana birde altına at alah alah çıksın mezara :P ne kasıosuz bu kadar yaw nebulada normal ultima ama oyuna full oldgndan dolayı giremiosun :P ne bu #C ingilzcee fln filan birde bu server a turkiyeden girmek biras kasmaz mı ??[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist...
1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keqem, 27 Temmuz 2004 12:02 tarihinde demiş ki: ingilzcee fln filan birde bu server a turkiyeden girmek biras kasmaz mı ??

Dil zorunluluğu yok oyuncular için staff için ingilizce dil zorunluluğu var.Ayrıca ping testimiz gayet başarılı çıktı hiçbir lag ve sorun problemi olmayacak.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla Türk oyunculara yönelik bir sunucu olmayacak.Yapmaya çalıştığınız işler iyi ama Amerika'da host edilmesi pek Türk oyuncusu olmayacağına işaret.TT yurtdışı çıkışları vs.Gerçi son dönemde arttırdıklarını biliyorum ama...
Neyse size başarılar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Türk oyuncularına tamamen based edinmemiş olasada amerikada ki hatların çok çok gelişmiş olması ve dedicated sunucuların kiralamasının ucuz olması üzerine herkez bu gibi host edilen sunucularda açma tercihi edinebilir. Doğrudur. Akıllıcadır.

Başarılar _Dalamar_. Umarım aradığınız kriterlere uygun kişileri bulursunuz.

Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible
Sosyal ağlarda paylaş

bg diye 2 satırlık şey (Bu arada 2 satır yazılmış bglere hakaret etmiyorum; "babam pkydı ben de pk oldum sonra herkesi doğradım, swordsmanliğin 100 oldu hede hodo" gibilerine lafım) yazan herkesi kabul ederseniz işiniz zor olur tabii, bu shardın öyle olacağını sanmam. Zaten rol yapmak isteyen yabancılar adam gibi rol yapıyor (yabancı powerplayerlar bizimkilerden bile daha bilinçsiz orası ayrı).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 28 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
bg diye 2 satırlık şey (Bu arada 2 satır yazılmış bglere hakaret etmiyorum; "babam pkydı ben de pk oldum sonra herkesi doğradım, swordsmanliğin 100 oldu hede hodo" gibilerine lafım) yazan herkesi kabul ederseniz işiniz zor olur tabii,.

Tabii ki böyle bg leri kabul etmedik ama çok güzel bg ler olsa bile oyunda hayalkırıklıkları yaşanıyor neyse bu uzar gider konuyu bölmeyelim.Yabancı oyuncuların rol yapışları hakkında bir bilgim yok ama Türk oyuncuları arasında bu işi hakkını vererek yapan az gerçekten.Tekrar başarılar.[signature][hline]Sihirlisayfalar Admin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...