Drall Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aldığım acer laptopta win7 64bit yüklü, ama sobottanın anatomi atlasını çalıştırmıyo bilgisayar, ve bana aşırı lazım o. sırf oyüzden daha bişey yüklü değilken format atıp kötü bi insan oluvereyim 32bit yükleyivereyim dicem, ama bi arkadaş üfürdü garantiyi bozar ooolum diye, üfürük ama yine de içime bi kurt düştü. sorun olur mu? recover dvdlerini falan yazdım dvdye olmazsa garantilik bişey olursa formatlar gönderirim dedim, o recover dvdlerinde windows 7 ve driverlar falan var demi =D içeriğine de bakmadım hiç. teşekkürler/iyigünler dipnot: eğer sobotta anatomi atlası misali ama 64bitte çalışan bi program bilen varsa yada sobottanın 64bit versiyonuna sahip olan varsa seve seve onu alabilirim formatla uğraşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yazılım konusunda bozar, gelip tekrar orjinal windows yüklemezler yani. Donanım konusunda bozacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 donanım ve yazılım garantileri ayrı oluyor bıldıgım kadarıyla. yazılımı bozar ama donanımsal garantıyı bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ben teknik serviste staj yapmıştım, "Yea bozuldu bu bilgisayar" diye getirdiklerinde (veya biz gittiğimizde) eğer orjinal windows'ta sorun çıktıktan sonra korsan windows yüklemeye kalkıp beceremedilerse ellemiyorduk bilgisayarı. Ama örneğin fanlar bozulduysa falan "Korsan Windows var bunda" diye geri göndermiyorduk, yapıyorduk seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tamamdır teşekkürler. ozaman 32 bit yükleyip ders çalışmaya başlayayım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 HP'de yok öyle bir garanti. En azından ben son servise verdiğimde yoktu. HP teknik servisi ile ilgili pozitif yorum içermektedir. Benimki biraz da mecburiyetti gerçi, alet geldiği Vista ile sürünüyordu, ısınma sorunu filan vardı ki o ısınma sorunlarından dolayı ölü piksel çıktı, wireless'ı kızarttı laptop falan. Altlıkla gezdiriyordum laptopu. Gerçi HP servisi bana çalıştı resmen, ben recovery partition'ını yedeklemediydim, düzgününü kursunlar diye havadan sudan bir sebeple vermiştim. Şansımı deneyeyim diye 3-5 ölü piksel var dediydim bir de. Kapak yamuk diyip kapağı (bunu adam keşfetti işin komiği, farkında değildim), 3-5 ölü piksel yüzünden monitörü değiştirip tertemiz formatlı verdiler. Sonradan wireless kızarınca tekrar verdim laptopu, anakartı da değiştirdiler ve bütün hepsi maksimum 15 gün sürdü iki seferde de (ilk sefer bir hafta). Garanti bitimine 1 hafta kala aynı laptopun yenisini almış oldum yani. Şimdi 7 kurulu. Ne ölü pikseli var ne ısınma sorunu. Laptop yaşlanınca şarap gibi kendine geldi resmen ehue. Ha bir de pil ömrü kısalmış diye pili de değiştirmişlerdi sahi (bu konuda da ben bir şey demediydim üstelik). 3 yaşında laptopun pili 4-5 saat gidememeli lan. Ya da 7 gerçekten fazla iyi ama farkında değiliz yani sdf. Hayır bilinçli de kullanıyorum diyemem yani. Cool story bro oldum yani. Ama Acer'ı bilemedim. Kasilin'i dinle o nedenle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar