Or1on Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://profile.ak.fbcdn.net/object2/576/9/n5495749463_8044.jpg Bugün futbol bölümüne bir mesaj atayım dedim... Ama nerde... Karşıma bir mesaj çıkıyor "Üzgünüz bu foruma....." Şaşırdım, duraksadım bir... Yine niye banlanmıştım acaba? Fenerli arkadaşlara gerçekleri söylediğim için mi? Alex'in buz gibi kırmızısına kırmızı dediğim için mi? Kral çıplak dediğim için mi? Yazık... ******* Mail atın falan demeyin arkadaşım. Burada bir mağduriyet söz konusu... ve ben sorumun cevabını hemen almak isterim. Burada. Şimdi. Soruyorum. Sizlere. BENIM 1 AYLIK FUTBOL BOLUMU BANIM BITELI 1 HAFTA BILE OLMAMISKEN... HANGI SACMA SEBEPLERLE... BENI BANLAR... VE BUNUN SURESINI BELIRTMEYE BILE... TENEZZUL ETMEZSINIZ!!! ****** Hiç beklemezdim... ***** Yakışmadı... Olmadı Zegna... Or1on ÖZDİL 02/03/2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yaratıcılığından dolayı açın arkadaşın banını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yaratıcı ama kütüğü taklit etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Baya yaratıcı bence de. En azından neden banlanmış öğrenelim yani. Fenere reröre demek ban sebebiyse futboldan anlayanlar banlansın mesela =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yıl 2010 AB'ye girmeye çalışıyoruz . . . . . . . . . . . Yıl 2050 hala AB'ye girmeye çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Zegna'yla konuştum, haberler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Fener çok rerörerö. En büyük cimcom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 anahaber sundun mu daha önceden or1on? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Burası adminlerin özel mesaj paneline falan mı benziyor? Uyarı falan yok, garbagea da başbaş diyebilirsin, bir dahaki sefere kuralları adam akıllı okuyup yazarsın iki bölüme de yazacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 daha önce bir topic açtın benzer tarzda. nefr benden önce davranıp açmış futbol bölümü banını. bu sefer ben biraz erken davraniyim de çekiç insin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar