copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 almayın arkadaşlar. dün resmen yarım saatim tavuğun yağını ve sinirini ayıklamakla geçti yine de yetmedi bu kadar kötü tavuk yediğimi hatırlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ooo şen piliç aman da canım şen piliç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fırında patatesli tavuk yapan olsa yesem ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Sparkcaster said: şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şen şen piliç şen şenMY EYEZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 banvit ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Banvit gs düşmanı en iyisi bir tanıdık dosttan tavuk alıcan kümesinden mis gibi. bizim tavuğu olan tanıdığımız var yarı fiyatına alıyoruz köyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok üzüldüm copry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 banvit candır ya =) ne de olsa memleketimin firması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şen neni şeneneni piliç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bütün tavuk mu alıyosun? derisini falan soyuyosun tamam da yağı çok alınmaz be tavuğun. but alın tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yiyeceğin kısımlarını satınal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 copry acını paylaşmak için geriye dogru taklalar atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tavuğa yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bilenler bilmeyenlere ogretsin. http://www.mcps2009.org/images/Sponsorlar/keskinoglu.GIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kümesimde 13 tavuk var daha hiç birinin konuştugunu görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sakin hayvanlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 TEK KELIME ETMEDI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 balon said: bütün tavuk mu alıyosun? derisini falan soyuyosun tamam da yağı çok alınmaz be tavuğun. but alın tavsiyem. bütün almıyorum yağ karşıtı bi insan da değilim ama yağı öyle abartmışlar ki içinde tavuk yok o kadar sinir oldum. bundan sonra normal tavukçu amcalardan alıcam göğüstü bu arada ' dasaaa damlar birazdan :D ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kerim said: kümesimde 13 tavuk var daha hiç birinin konuştugunu görmedim olm küçüklükten beri yazlıkta tavuk felan besliyoruz her sene dedem hunharca civcivliğini bildiğim horozları kesiyo, çok üzücü lan böyle öleceğini bildiği zaman çıkardığı ses ğuuuuuu ğuuuuu ediyo :( hisli hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 [b][b]hunharca[/b][/b] çok güzel kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 fütursuzca da çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 copry said: balon said: bütün tavuk mu alıyosun? derisini falan soyuyosun tamam da yağı çok alınmaz be tavuğun. but alın tavsiyem. bütün almıyorum yağ karşıtı bi insan da değilim ama yağı öyle abartmışlar ki içinde tavuk yok o kadar sinir oldum. bundan sonra normal tavukçu amcalardan alıcam göğüstü bu arada ' dasaaa damlar birazdan :D ' birleşik islami marketlerinin(a.k.a bim) tavuğunu tavsiye ederim. Ayrıca meme dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahaha bedava bile olsa almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mopaş ? çağrı hipermarket ? Harbi bunlar yok di mi ankara'da ? var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar