Apis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Sevgili patiler; Televizyon olayından zerre anlamayan bu pati, 1.500-2.000TL ile 98-106 ekran arası, Full HD bir televizyon almak istemektedir. Zaten kontrast, hede likit, hödö kristal falan filan hiç anlamamaktadır ve teknoloji marketlerinde sayılan özelikler karşısında beyni muhallebi kıvamına gelmişitir. Bu sebepten ötürü, acil yardımlarınızı beklemektedir. Not: USB girişi olursa da iyi olur, film dizi koyar izleriz. Fakat o fiyatı çok arttırıyormuş, o yüzden olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben bunu almayı dusunuyorum fiyat performans acısından baya iyiymiş sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 gereksiz abi televizyon artık, bilgisayar varken :p ttnetin tivibu'sunu alsan işte 2000 ay boyunca izlersin o paraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 vestelin var usbli kullanıyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Norak, bana göre de o çözüm uygun ama benim hanıma göre değil =) Jacabo çok sağol, verdiğin model baya iyi gözüküyor. MoriQ, senin televizyonun modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu arada o benım verdıgımınde usb gırısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://www.vestel.com.tr/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/42pf6115k_42_eko_lcd_tv bendeki bu. divx/xvid desteği var. ac3 yok bitek. sesler mp3 olmak zorunda. ama indirdiğim dizileri flashdiske atıp rahat rahat izliyorum. altyazısı falan gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 42LG6000 modeli mediamarkt'da 1666 lira. 42LG5000 kullaniyorum evde memnunum. Paran varsa LED TV, yoksa LCD alacaksin aslinda. Yani tek ayrim bu. Geri kalani begendigin ozelliklere kalacak. Bir de contrast olayi biraz onemli. Alacagin TV'nin goruntusunu once bir yerde gormeni tavsiye ediyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bide şey ya sımdı bız salonada yenı tv alcaz led alcak buyuk ıhtımal 100hz le 200hz ın arasında oyle ahım sahım bı fark var mı ya ? baya bı fıyat oynuyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 abi biri x öbürü 2x vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Evet yahu bunlarda USB girişi varmış. Sağol düzeltme için. =) Peki bir çılgınlık edip USB'den .mkv formatından birşey atsam izleyebilirmiyim yoksa sadece DivX fln mı gösterirler bilen var mı? Birde Laptop'a ikinci ekran diye tanıtsam HD görüntü alabilmek için laptop'da hangi çıkış olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mkv yi çözmek gerekiyor önce. usb den direk mkv oynatamassın yani. hd görüntü ve ses almak için laptopta hdmi çıkışı olması lazım. sadece görüntü için dvi da yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar