Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televiyon tavsiyesi

Apis

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patiler;

Televizyon olayından zerre anlamayan bu pati, 1.500-2.000TL ile 98-106 ekran arası, Full HD bir televizyon almak istemektedir. Zaten kontrast, hede likit, hödö kristal falan filan hiç anlamamaktadır ve teknoloji marketlerinde sayılan özelikler karşısında beyni muhallebi kıvamına gelmişitir. Bu sebepten ötürü, acil yardımlarınızı beklemektedir.

Not: USB girişi olursa da iyi olur, film dizi koyar izleriz. Fakat o fiyatı çok arttırıyormuş, o yüzden olmasa da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.vestel.com.tr/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/42pf6115k_42_eko_lcd_tv bendeki bu. divx/xvid desteği var. ac3 yok bitek. sesler mp3 olmak zorunda.
ama indirdiğim dizileri flashdiske atıp rahat rahat izliyorum. altyazısı falan gayet iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

42LG6000 modeli mediamarkt'da 1666 lira. 42LG5000 kullaniyorum evde memnunum.

Paran varsa LED TV, yoksa LCD alacaksin aslinda. Yani tek ayrim bu. Geri kalani begendigin ozelliklere kalacak.

Bir de contrast olayi biraz onemli. Alacagin TV'nin goruntusunu once bir yerde gormeni tavsiye ediyorum o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yahu bunlarda USB girişi varmış.
Sağol düzeltme için. =)

Peki bir çılgınlık edip USB'den .mkv formatından birşey atsam izleyebilirmiyim yoksa sadece DivX fln mı gösterirler bilen var mı?

Birde Laptop'a ikinci ekran diye tanıtsam HD görüntü alabilmek için laptop'da hangi çıkış olmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...