rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 cannes şampiyonu, cesar'ları toplamış. oscarı da alır diyorlar. mağrip göçmeni bir gencin hapishane hikayesi. güzel, klasik sayılabilecek bir hikaye, güzel de çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ilk mesajdan spo vermiyim dedim. tahar rahim, tatar rahim oluyor filmde. hani tatar ramazan chronicles çekilse böyle olur herhalde. gerçi o uyuşturucuya bulaşmaz ama dönem/ülke filan işte. malik'in geçmişinden neredeyse hiç bahsedilmiyor gerçi. sanki hapishanede doğmuş. eğer çok az bahsettikleri o geçmişi yaşadıysa ve filmdeki o gelişimi gösterecek kapasiteye sahipse, filmin başında öle mal mal takılması saçma oluyor. ben filmi beğendim. uzun olmasına rağmen sıkılmadan izliyorsunuz. kendine has havası olan filmlerden olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 çok overrated bir film, cannes'ı alması normal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 2 ay once falan izlemiştim sanırım topici vardı gibime geliyor.ama çok saçma bir filmdi. karaktere ısınamadım bi kere.ve o kadar yaşadıgı şeye ragmen hala telaşlı ezik rolu sıktı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 guzel film ama tek kotu yani biraz fazla uzatmislar. 1,5 saatte gayet rahat anlatilabilecek bir sey iken fazla uzamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bence gayet güzel filmdi. hapishanedeki olaylar abartıya kaçmadan, gerçekçi anlatılmış. ideal hapishane filmi. bi de bi yerlerde gerçek olaylardan esinlendiğini okumuştum; ama emin olamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar