rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 cannes şampiyonu, cesar'ları toplamış. oscarı da alır diyorlar. mağrip göçmeni bir gencin hapishane hikayesi. güzel, klasik sayılabilecek bir hikaye, güzel de çekmişler.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ilk mesajdan spo vermiyim dedim. tahar rahim, tatar rahim oluyor filmde. hani tatar ramazan chronicles çekilse böyle olur herhalde. gerçi o uyuşturucuya bulaşmaz ama dönem/ülke filan işte. malik'in geçmişinden neredeyse hiç bahsedilmiyor gerçi. sanki hapishanede doğmuş. eğer çok az bahsettikleri o geçmişi yaşadıysa ve filmdeki o gelişimi gösterecek kapasiteye sahipse, filmin başında öle mal mal takılması saçma oluyor. ben filmi beğendim. uzun olmasına rağmen sıkılmadan izliyorsunuz. kendine has havası olan filmlerden olmuş.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 çok overrated bir film, cannes'ı alması normal zaten.
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 2 ay once falan izlemiştim sanırım topici vardı gibime geliyor.ama çok saçma bir filmdi. karaktere ısınamadım bi kere.ve o kadar yaşadıgı şeye ragmen hala telaşlı ezik rolu sıktı beni.
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 guzel film ama tek kotu yani biraz fazla uzatmislar. 1,5 saatte gayet rahat anlatilabilecek bir sey iken fazla uzamis.
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bence gayet güzel filmdi. hapishanedeki olaylar abartıya kaçmadan, gerçekçi anlatılmış. ideal hapishane filmi. bi de bi yerlerde gerçek olaylardan esinlendiğini okumuştum; ama emin olamadım şimdi.
Öne çıkan mesajlar