tertemizinsan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bu siteyi ilk kesfetmem dunno evimdeki bilgisayardan buraya yazı yazarken onu o farkında olmadan gormemle oldu,daha sonra internet gecmisinde kalmıs tabi baya baya dunno nun ben ve iliskimiz hakkında yazdıklarına ulastım,uzunca okudum,kendisiyle cok sık tel no degistirmesinden dolayı duzgun bir iletisimimiz olmamasına ve beni burdaki insanlar önünde kucuk dusurmesine karsılık cevap verebilmek icin buraya uye oldum,artık yazılarım ve cevaplarımla kendimi bu sekilde rahatca savunabilecem
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dunno benim aramızdan çekil :@ dunno kız dimi lan taklaya gelmeyek
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu konudan iyi ekmek çıkar benden solemesi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi ciddiyse müthiş bi olay.ama büyük ihtimalle troll.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bunun gerçekliğini düşünen sakaryalı ayarındadır
pogodi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 eğer dunno ve arkadaşları fakese çok istikrarlı. değilse canınız sağolsun.
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kaldırırrrrrrrr bu forum neleri gördü arda beyi gördü
tertemizinsan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oncelikle sizden ricam sozkonusu kisinin duygusal bir genc kız oldugunu unutmamanız,her ne kadar burada insanlara ozelimizi acıyor olsa da belli sınırlar cercevesinde olmalı,kendisi yasadıgımız onca seye ragmen saygı duydugum bir insan lutfen sevistiniz mi gibi sorular yoneltmeyin,tek tek cevaplaycagım her seyi fakat sırası gelince
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dunno'nun konularının birer linkini buraya alabilrsek bence çok iyi olur. konuyu bilmeyenler yararlanırlar hem. konuya yabancı kalmazlar.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Dunno dur kesin ya, başka bi perspektiften olayları anlatası gelmiştir.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evet bu olabilir,kendime yoneltilen her suclamayı acık yureklilikle karsılayabilirim dicek
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 QueenofSpades said: Dunno dur kesin ya, başka bi perspektiften olayları anlatası gelmiştir. 2. kişiliği de olabilir.
Öne çıkan mesajlar