kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 paramecium said: volvo Zegna said: s40ların Fistan said: 2. el fiyatı kermit said: ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sahibinden.com da yazan ortalama fiyatlarin 2bin lira du$ugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 47 bin tl ye peugeot 407 1.6 110hp disel motor seçenekli başlangıç modelini aldık biz. yol tutuşu zayıf, 100km de ortalama 6lt yakıyor. idare eder düzeyde bir araç. böyle olduğunu bilseydik başka bir araç seçerdik ama. düşünenlere söyleyeyim. bir tane de octavia var benim kullandığım ondan çok memnunuz. tekrar octavia alırdık mesela peugeot yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 2 sn sonra satıcaz falan derseniz hurda olarak alabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 jaguar gayet hoş eskileri falan düşünülebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Abi ne jaguari ya, adam baba arabasi diyo, bikere ekonomik degil, ikincisi parcasi dunya para. Keske octavia alsaymissiniz, 45 milyara full modelini aliyodum az kalsin, 1.4 tsi 6 vites inanilmaz guzel bi arabaydi. Yol tutusuda iyiydi, ekonomiktide falan. O civara opel insigniada dusunulebilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 insignia 1.6 turbo olmadıktan sora gidiş ve yakışı çok acıklı bi araç. feci agır 1.5ton civarlarinda ve 1.6 atmosferik motor kesinlikle kaldıramıyor o aracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hadi yav, bak hic o acidan dusunmemistim agirlik falan.. abi octavia iyidir, tsi motor harika bi olay cidden. 1,4 ve cok guvenli bi arac, passat gibi böyle, cok hosuma gitmisti benim nebilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Selam, Sınıfının klasiği bir araç Octavia bence. Ortalama ihtiyaçları güzel karşılıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-chevrolet-camaro-chevrolet-camaro-2000-askin-jeep-ten-32904926/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar