Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 270 dakikanın sadece 45 dakikasını izleyin ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 basit matematikle 225 dakika ezilmiş oluyosunuz da sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Estel_Anorien said: 270 dakikanın sadece 45 dakikasını izleyin ne demek? tüm maçı izlemenize gerek yok bursanın kötü olduguna o 45 dk yeter demek izleyeceksen ikinci yarıyı da izle o sana kalmış. orda da fener iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bursa kötü değil kadrosu haddini bilip elinden gelenin en iyisini yapıyor ama Fenerbahçe çok kötü Lille maçında tribünde idim İBB maçınada gittim ama takımda psikolojik bi sorun var gördüğüm şey futbolcuların Aykut ve Daum arasında olan sıkıntılardan rahatsız ve gerçketen Daum'u çokta ciddiye alır bir yanları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şunun nesini ciddiye alacaksın allaasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ya reha yapma arkadasim burası futbol bölümü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben yapmadım ki daum yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 haaa tamam o zaman. özür diliyorum senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 afferim özcan akıllı ol böyle. canımı ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Aslında herşeyi geçtim yıllık 3.5 milyon avro Daum gibi bir adama verilmemeli hedefleri bu kadar dar olan bir insansa özellikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Daum 3.5 milyon avrupa avrosu mu alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evet aynen öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ertugrul iclerinde en basarılısı,lider gs ama ertugrul un da elindeki oyuncular ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben yılmaz hocaya verdim yakılıklı değil ama sempatik hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Diğer = Jose Mourinho (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Diğer=Jose Mourhino ise ben o ankette verilen hiçbir ismi tartışmam burada direk üstünü çizerim hepsinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar