PZero Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Rijkaard, muhtemelen tartışmasız adam şu an liderlik falan bi kenara koyalım, yakalanmış başarıların değil yakalanacak başarıların adamı rijkaard. Oyuna yerinde ve doğru müdahaleleri, elindeki adamlardan maksimum performans almayı bilmesi falan, bence yönetir. Daum'un bi olayı olmadığını da gördük, görüyoruz. Stabil ve max performans verecek şekilde ayarlanmış kadroyu oluşturup verirsek daum iyi adam, da, o durumda hangimiz kötü teknik adam oluruz ki? Olay, o kadroyu kendin minimum sürede kurabilmek elindeki imkanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Geyik olsun diye Daum'a attım, tek atan benmişim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kazım > frank rijkaard> yılmaz vural> ertuğrul all >> daum. onu görmezden gelebiliyoruz o yzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 şıklarda neden daum var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ayıp olmasın diyeymiş, nihat özdemir "paticik'le aramızda savaş var" demesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 heeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yılmaz vural tabiki tartışmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çok merak ediyorum rijkaard diyen arkadaşlar neye istinaden diyorlar acaba adamın elinde Barcelona'da dünyanın en iyi kadrolarından birisi vardı başarılı oldu haliyle eyvallah. Elinde şu anda türkiye'nin en iyi kadrosu var ve ligde lider durumda. Ama diğer seçeneklere bakınca Elinde sınırlı kadrosu bulunan Ertuğrul Sağlam ve Yılmaz Vural gibi antrenörler var ve bu adamlar başarılı oluyorlar. Özellikle Ertuğrul Sağlam sınırlı bütçe sınırlı kadrosu ile ligin üst sıralarını zorluyor şu anda. rijkaard'ın elinde acaba bu tip bir kadro olsa bu kadar başarılı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 işte öyle bir kadroyla çalışmak zorunda kalmama başarısı gösteriyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Daum'a 11 futbolcuyu değil 11 koyunu emanet etsek onları bile yönetemez kılkuyruk SS subayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 gerçi ben oyumu Mustafa hocaya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Tenekeadam said: işte öyle bir kadroyla çalışmak zorunda kalmama başarısı gösteriyor adam. oha fazla iyi bi yorum bu, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 "Tatar Ramazan" said: Daum'a 11 futbolcuyu değil 11 koyunu emanet etsek onları bile yönetemez kılkuyruk SS subayı Daum gelince aynı taraftar olarak düzelicez güzel oynıycaz falan dememişmiydiniz ? Daum'u savunmaya gerek yok adam 11 koyun yönetemeden bu ligde hem Beşiktaş'la hem Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşadı ilginç değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 khalad said: çok merak ediyorum rijkaard diyen arkadaşlar neye istinaden diyorlar acaba adamın elinde Barcelona'da dünyanın en iyi kadrolarından birisi vardı başarılı oldu haliyle eyvallah. Elinde şu anda türkiye'nin en iyi kadrosu var ve ligde lider durumda. Ama diğer seçeneklere bakınca Elinde sınırlı kadrosu bulunan Ertuğrul Sağlam ve Yılmaz Vural gibi antrenörler var ve bu adamlar başarılı oluyorlar. Özellikle Ertuğrul Sağlam sınırlı bütçe sınırlı kadrosu ile ligin üst sıralarını zorluyor şu anda. rijkaard'ın elinde acaba bu tip bir kadro olsa bu kadar başarılı olabilir mi ? Canı yok mu diğer takımların, 20 puan fark mı koymamız lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BulletRide said: khalad said: çok merak ediyorum rijkaard diyen arkadaşlar neye istinaden diyorlar acaba adamın elinde Barcelona'da dünyanın en iyi kadrolarından birisi vardı başarılı oldu haliyle eyvallah. Elinde şu anda türkiye'nin en iyi kadrosu var ve ligde lider durumda. Ama diğer seçeneklere bakınca Elinde sınırlı kadrosu bulunan Ertuğrul Sağlam ve Yılmaz Vural gibi antrenörler var ve bu adamlar başarılı oluyorlar. Özellikle Ertuğrul Sağlam sınırlı bütçe sınırlı kadrosu ile ligin üst sıralarını zorluyor şu anda. rijkaard'ın elinde acaba bu tip bir kadro olsa bu kadar başarılı olabilir mi ? Canı yok mu diğer takımların, 20 puan fark mı koymamız lazımdı? Hiç okumadan mı yorum yapıyorsun ? yoksa karşı tez olsunda alakasız olsun mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 khalad said: "Tatar Ramazan" said: Daum'a 11 futbolcuyu değil 11 koyunu emanet etsek onları bile yönetemez kılkuyruk SS subayı Daum gelince aynı taraftar olarak düzelicez güzel oynıycaz falan dememişmiydiniz ? Daum'u savunmaya gerek yok adam 11 koyun yönetemeden bu ligde hem Beşiktaş'la hem Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşadı ilginç değil mi ? Yoo ben hiç bir zaman Daum'cu olmadım şahsen. 3'te 2 şampiyon yaptığı senelerde bile oyununu beğenmiyordum. Oysa Zico çok daha göze hoş gelen bir top oynatıyordu takıma, başkanın egosu ve inadı yüzünden ziyan oldu gitti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Zico'nun gitmesi zaten büyük kayıp adamın en büyük avantajı zaten brezilya'lı olmasıydı deivid falan coşuyodu o varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 khalad sen olmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Zicoda istanbuldan madride uçtu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 valla ben fb li olarak yılmaz vuralı isterdim takımın basında :) o oynamayan futbolcuları gorurdum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Abi Yılmaz Vural'ın karizma genç topçulara söker, yıldız adamlar onu kaale almaz dalga geçerler direk, zaten o yüzden iyi bi yere gelemedi bin yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk said: khalad sen olmamışsın. pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 daha hamsın diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kısmet o zaman telegol yorumcuları arasında bu kadar ne yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar