Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Geride kalan 23 haftaya göre TSL'nin en iyi tdsini seçelim, tartışalım. Umarım güzel kavgasız bir başlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Rıza Çalımbay ve diğerleri nasıl bir şıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Tarık ve diğerleri gibi. Ne yapam abi gereksiz teknik direktörler diğerleri işte.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 lider olan takımın teknik direktörüne oy verdim, en başarılı o olduğu için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rijkaard yönetir tabii. ama sağlam da fena durmuyor hani. şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Abdullah Avcı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rızayı ayrı diğerlerini ayrı koysydın demek istemiş ehuhe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 En başarılısı Ertuğrul şu ana kadar , en iyisi Rijkaard zaten tartışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Rıza Çalımbay şıkkında oy verilebilir ona, yoksa çok uzun olacaktı liste. Lemerre, Doll falan da var yani uzar. cavanagh said: rızayı ayrı diğerlerini ayrı koysydın demek istemiş ehuhe=) Hakkaten şimdi baktım o garip oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 cavanagh said: rızayı ayrı diğerlerini ayrı koysydın demek istemiş ehuhe=) Hakkaten şimdi baktım o garip oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ertuğrul sağlam dedim. öyle çok fazla maç izleyen birisi değilim; ama görebildiğim kadarıyla elindeki kadroyu en iyi kullanan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bence Daum da iyi kullanıyor, kadro zayıf baya ama zirveyle 5 puan fark var.Neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 şenol güneş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ama evet ben başaralı olanı söylemişim. rijkaard daha iyi gibi aslında. rijkaard sene sonunda "bu topçularla futbol mu oynanır lan" diyip gidecek diye bir his geliyor bazen bana. adam alışmış barcelona'dan görev verdiği topçunun doğru düzgün oynamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Rijkaard, Marquez'le Bojan Krkic'i de getirsin toplasın evlatlarını bizim takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 açık arada daum tabiki, beşiktaşı da gayet mükemmel yönetmüşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 senol gunes korkak bir teknik adam buyuk takimin teknik direktoru olamaz. ben ertugrul derim turklerde...rijkaardin zaten kariyeri belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kerim said: açık arada daum tabiki, beşiktaşı da gayet mükemmel yönetmüşti nasıl fenerlisin sen yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kalitemden ödün verdiğim görülmüştür diyor. O anına denk geldi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BulletRide said: En başarılısı Ertuğrul şu ana kadar , en iyisi Rijkaard zaten tartışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fenerliler birleşip yılmaz vurala oy verecek birazdan rijkaard 1. olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İncisözlük gelse bile Daum'u 1 numara yapamaz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adamın adında bile "top" var be=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rijkaard kesinlikle çok ayrı duruyor diğerlerinden ama rijkaard olmasa ertuğrul derdim, ilerde çok büyük işler yapabileceğine inanıyorum tabi bu sene bursayla yaptıklarını da küçümsememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Thomas Doll de olmalıydı bu ankette, Almanım Jürgenim über über bakıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar