Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon-zede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ben noop değilim! Son oyunumla 1490'a düşmüş olabilirm ama değilim işte illa 1,4k dakiler noopmu olacak lanet olsun s2 games senin yüzünden bu hallere geldim şu çizelgeye bakın ben daha ne yabayım

Son üç oyunum;
-Dakika 5, 2 quit 3v5 kaybettik.
-Dakika 10, 4 quit 5v1 kaybettik.
-Son oyunda çok şükür kimse çıkmadı ama bunda da niye yenildik. Hayır problemin kaynağını düşünüyorum birşeyde bulamıyorum benmi problemim. Valla eğlenmiyorum, stres çekiyorum saçlarım klavyenin üstü saç doldu ekmek bari sen yol göster şu garibe

Edit: Nick Alpik

Mesaj tarihi:
lvl 17de o itemlar ne kasamamışsın =( suç sende! BAN HIM!

yok yok, takımına bakar direk ama item buildin da iyi değil karşıdaki herolar da önemli tabii. ama lvl 17de çook daha iyi kasman gerekirdi ne olursa olsun
Mesaj tarihi:
sen benim oyunlarıma bir bak asıl bi seferde 17 kez üstüste falan yenildim ve her zaman takımın en iyisiydim, maclarıma bi bak yani ve ben cok fazla carry oynayan bi insan değilim, maclara bakarsan gorursun, simdi zorlaya zorlaya da olsa 1324'e cıkarmayı basardım psr'ı ama HoN'un psr sistemi gercekten cok kotu, ha yeni bi acc de acarsın elbette, ama gerek yok =)
Mesaj tarihi:
pt, 2bracer, karşıda cok disable varsa bkb yoksa gerek yok, deso, demonic bp dir pesti build bence. araya bi de portal key sıkıstırırsan tadından yenmez. helme hackandslasha falan gerek yok hiç. hatta nasıl kullanıcagını biliyosan direk insanitarius yap ilk daha bi guzel olur.
Mesaj tarihi:
Bence pestiyi, tank için kullanmak daha iyi oluyor. Hem Survival oluyor zaten 16 levellardan sonra çok tatmin edici dmgi var kendi halindeyken bile. Pt, helm üstüne portal key alindimi çok sağlam initiater oluyor.
Mesaj tarihi:
Ben pestiyle böle ölmeyen ama aynı zamanda sağlamda vuran olmayı seviyorum.

Bu aralar favorim demented shaman, resmen benim olmam oyunu kazandırtıyor 5v5 fightlarda, 4 oyundur Demented oynuyorum. Mükemmel bir hero.
Mesaj tarihi:
birkere pasif bash'ı olan heroya attack speed cıkmak allahın emri.

Hem attack speed hem movement veriyor rakibide yavaşlatıyor kitleniyor yani adam o yüzden hack&slash ideal. Üstüne bkb gerekirsede lifesteal cıkarsın biter işlem.

hex'ın dediği build'de alternatif olabilir ama deso,demonic,insan. fln gereksiz bence
Mesaj tarihi:
Pesti tank olarak baya kaliteli üstelik adam stun atıcam diye yaklaşırken herkes ona focuslanıyor o açıdan zaten ya hp ya bkb zaten kasması lazım. H&S ise çok gereksiz bir item pesti için.

Edik: Hatta bkb'yi kesin kasması lazım iş yapmak istiyorsa.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

birkere pasif bash'ı olan heroya attack speed cıkmak allahın emri.

Hem attack speed hem movement veriyor rakibide yavaşlatıyor kitleniyor yani adam o yüzden hack&slash ideal. Üstüne bkb gerekirsede lifesteal cıkarsın biter işlem.

hex'ın dediği build'de alternatif olabilir ama deso,demonic,insan. fln gereksiz bence

şu dediğin çok kötü build bence. pestinin olayı hızlı vurmak değil. az vurup öz vurmak. movementa gerek yok çünkü flight fulleyince maksimum hızda gidiyorsun zaten sadece pt ile. lifesteal toptan gereksiz bi kere.

insanitarius + pt, sonrasında deso, gerekiyorsa bkb, action olsun istiyorsan portal key araya, oyun çok uzadıysa da demonic bp. budur pestilence için optimum build.

edit. amma çok zaten demişim.
Mesaj tarihi:
haste kosan hero diyorsunda sanki paso haste li kosuyo kacan kovalayan kimse kurtulamiyo iste elninden hack&slash ayrıca az öz nedir abi bash'tan bahsediyoruz az öz diyrsun

ayrica az öz se niye insanitarius ve daemonic yapiyorsun özellikle daemonic oyunun en kral speed itemi
Mesaj tarihi:
yanlış anlamışsın beni. az derken yavaş anlamındaydı o. hızlı vurmana gerek yok pestilence ile zaten kaçamıyorlar senden kolay kolay. biraz oyna dediğim skill ve item build ile anlıycaksın aslında olayı. sen bilirsin ama.
  • Yeni Oluştur...