Vargath Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Çok yeşil çay içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Açılışı sade kahveyle yapar sonra önce bi elma çayı sonrada kivi çayı içerim. Sonra rutin olarak 5 çay abi sipraişi döner masada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çay the kutsal içecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çalıştıgım yerde çayı hizmetli yapıyo ve sanırım içine siyanür falan koyuyo müdürün rengi yeşile döndü resmen dışarıdaki çaylarda malum 1000 i bir para etmez o yüzden ev haricinde çay içmiyorum ama demlemeye üşeniyorum kahve rulaz özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Marl0_on said: kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 eh kahve tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ıyy biri kahve mi dedi. LİMONATA diyorum hemde cappy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 2 sinide tüketmiyorum valla forza cola asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 pekaziz said: Sypro said: Çayı içmem bile.. Yoklukta kahve, normal zamanda espresso. Geceleri de ılık jakuzide şampanya içiyormuşsun. ahsdhad bende güldümde bu espresso adından dolayı böle entel dantel bişe anlaşılıyo yani bende öyle anlardım eskiden ama harbiden inanılmaz güzel bişe hergün olmasda b yere gittimmii 2 tane double içerm mesala yanınada kek ou böle tatlı bişe yanında acı bişe ben fazla mutlu ediyo starbksalarda falanda her bkuniçine koydurtutum espssouyo yazmasıda zor ya. Çay inanılmaz bişe benim babm gunde 30 bardak falan içer mesela erzurum stly muhteşem bi çay azmanı ama ben sevmem ara sıra akşam canım çeker içerm ama en çok dışarda güzel çay böle özellikle dinlenme tesislerinde pis yerlerde kötü marka çay musluk suyu oh misolur kupyasa 2 şeker çaybrdagıysa tek şeker. Kesinlikle kahve 1.terciihmdr. Basit bir anket sorusuna niybu kadr yazdıysak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fazla kahve içmekten olabilir... bi telaşlı yazmışsın zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mavi bir telaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 o camsil ya da şirinler içtiğinde olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şirinleri nası içicen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kahve, çay içiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 konu sekse geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 daha değil. ben çağırırım seni gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tamam. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Aluriel said: şirinleri nası içicen ? smurf juice diye bişi var ya.. o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hee bilemedim ben onu. cahillik işte :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mortis said: rizeli olduğum için çay diyorum kahve içmediim gün olur ama çay içmediğim gün olmaz ay sen çay da mı içiyosun ağzını kırdığım sevgi patlaması yaşadım şunu okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ikisinin de yeri ayri. Olmaz boyle poll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kaede said: yok kuzeye yöneldim sabah kuymak + çay öğle kara lahana + çay akşam hamsi tava + çay adamın hayatı çay abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çay ayrı kahve ayrı. başlığı açanı kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Jahrein said: selam ben çay içmem gave de içmem varsa indian sweet chai alırım. şalsdkf salep diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar