Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kahve elit tabakanın, çay halkın. Dolayısıyla çay diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 GAHVEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 22 yıllık hayatım boyunca toplam 22 fincan kahve içmişliğim yoktur. ÇAY Hayattır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 zayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 KAHVEEEE 1/2 su 1/2 süt ve iki şeker ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hepsi şekersiz. şeker tüketmeyin arkadaşlar dişleriniz çürür yoksa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi her türlü rengini bozuyor zaten, günde 2 defa fırçalarım senelerdir, daha 1 tane dişim çürümedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 azalttım şekeri ama onsuzda olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 qos işin gücün kozmetik sdfds renk demedim çürür dedim [i]=)[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 senelerdir şeker çikolara yiyorum çürümüyo diyorum ben de.. diş macunu sağolsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Fe hedelerimden siyah çaya veda ettim yaklasık 5 sene evvel. bi 2 yıl kahve tiyarkiliğimde oldu. şimdi bilimum otun çayını içiyorum sadece.bi de arada elmalı oralet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben şimdi çikolatamı yiyorum,birazdan dişlerimi fırçalayıp yatıcam,yinede çürüyecek mi dişlerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 EVET ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 2 si de,zamanı ve yeri ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 QueenofSpades said: senelerdir şeker çikolara yiyorum çürümüyo diyorum ben de.. diş macunu sağolsun ^^ ya bunun beslenmeyle dogrudan alakası var bi de hatta hamilelikte annenin beslenmesiyle de. 21 yasında iki dolgu sahibiyim.bi kaç arkadasım nefret ediyor benden bu sebepten birini daha gecen yaptırdım ilkini 6 yasında yaptırmıstım.ilkinde 3 saat yemek yememiştim falan gene aynısını bekledim.doktor sen en son ne zaman dolgu yaptırdın dedi.aa teknoloji diye çıktım geldim eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 süt için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kahveyi daha çok sevmeme rağmen, çarpıntı yapıyor uykusuz kalınca içtiğimde, korkuyorum çay içiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bu arada yukarda gahveeağ dedim de, aslında çay çay esnafın arkadaşıdır, yazın yandığında çay içersin, misafirin gelir çay söylersin, çay rahatlığı ifade eder, çay molası verirsin falan kahve kasıntı zamanların adamıdır, kız isteme gibi gerilimsel ortamlarda kahve vardır, çok önemli durumlarda kahve vardır genelde tabi değişebilir de, geneli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Filtre Kahveeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kahve tabi de yani, çay da hemen sonrasında gelmeye başladı bende, korkuyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya ikisinide aynı derecede sevdiğim için birbirine katıp içme seçeneği niye yok lan. sofiiz çoys olmuş bu. bölündüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Buzlu kahve çünkü ben öyle bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 seks öncesi ve sonrası diye iki kategoriye ayrılıyo bi kere en başta. (selam ben seks yapıyorum ya siz ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 daha oncede dedim yine derim chai tea + sut + tarcin ahanda simdi gidiyom yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Çayı içmem bile.. Yoklukta kahve, normal zamanda espresso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar