Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 malum kopek filan, bi SW araba bakıyorum ben. suan astra hb isimi goruyor gerci ama, biraz daha buyuk bisi dusunuyorum. v50 ler hosuma gitti baya, daha ucuza v40 lar filan var ama km lerine guvenemiyorum. v70ler cok feci kaba gozukuyor ama temiz bulunursa tercih edilebilir gibi duruyor. ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 alınabilecek güzel stationlardan önde gideni abi. v50 ye çok laf geleceğini sanmıyorum iyi seçim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bugün enteresan şekilde station gördüm çılgınlar gibi hemde güzel güzel arabaların,yalnız A4'ün stationu rezil ötesi yani hani o araca olmamış geçtim onu yeni mondeo'a station wagon araba yapılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İkinci el aldıktan sonra mantıklı olabilir. Sıfır düşünürsen Volvo pek uygun değil bizim ülke piyasasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 2. el dusunuyorum zaten eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 SW Audi olmaz mı? Yada güzel bi SW Focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 focus pejo filan dusunmuyorum. auidiye param yetmez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 soccermomlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 pickup alsana kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 türkiyede yaşıyoruz gery ne pick upı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Selam, Skoda Octavia station da güzel bir seçim olur tabi bulabilirsen : V50 çok güzel ama Volvo etiketi sebebiyle beni ürkütüyor. 2nci el değeri bir kenara, yetkili servis oldukça az ve özel servis olayında ise pek yaygınlık yok. Parça fiyatlarını hiç bilmiyorum ama bu düşük yaygınlık beni Volvo konusunda hep ürkütüyor :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 olay budur bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Selam, Bunlar çok biçimsiz araçlar. Sırf ego tatmini için asıl amaçlarının dışına çıkartılarak kullanılan araçlar olarak düşünüyorum ben bunları. Evet, ön yargılıyım ama kaç kişi şantiye geziyor veya yük taşıyor? Bir kere otoban kullanımları kötü, güvenlik donanımları eksik veya sırf listede dursun diye takılmış gibi. Bir station aracın yerini tutmaları imkânsız bana göre. Hem station bir araç ile siz bagaja içerden de ulaşabilirsiniz veya uzun yük taşımanız gerektiğinde arka koltuğu yatırabilirsiniz. Bu araçlarda bu ne derece mümkün? edit: arka koltuk kullanışlığı da tartışılır tabi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ankarada grup servis , parca falan derken inanilmaz opuyor yalniz. opelden sonra iskence gelebilir. masraflarini bi gozden gecir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Valla bana sorarsan volvo alternatifini çıkar derim listeden. En kötü megane sw falan al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 passat variant 1.4tsi ve octavia combi diye 2 de alternatif vereyim. ama uygun fiyata v50 1.6d bulursan keyifle binersin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Selam, Ben beğeniyorum V50'i hatta S40'dan çok daha güzel geliyor gözüme. Ama kahrolası TR şartları demek istiyorum >:( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar