Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

volvo v50

Zegna

Öne çıkan mesajlar

malum kopek filan, bi SW araba bakıyorum ben. suan astra hb isimi goruyor gerci ama, biraz daha buyuk bisi dusunuyorum.

v50 ler hosuma gitti baya, daha ucuza v40 lar filan var ama km lerine guvenemiyorum.

v70ler cok feci kaba gozukuyor ama temiz bulunursa tercih edilebilir gibi duruyor.

ne diyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Skoda Octavia station da güzel bir seçim olur tabi bulabilirsen :

V50 çok güzel ama Volvo etiketi sebebiyle beni ürkütüyor. 2nci el değeri bir kenara, yetkili servis oldukça az ve özel servis olayında ise pek yaygınlık yok. Parça fiyatlarını hiç bilmiyorum ama bu düşük yaygınlık beni Volvo konusunda hep ürkütüyor :(

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bunlar çok biçimsiz araçlar. Sırf ego tatmini için asıl amaçlarının dışına çıkartılarak kullanılan araçlar olarak düşünüyorum ben bunları. Evet, ön yargılıyım ama kaç kişi şantiye geziyor veya yük taşıyor? Bir kere otoban kullanımları kötü, güvenlik donanımları eksik veya sırf listede dursun diye takılmış gibi. Bir station aracın yerini tutmaları imkânsız bana göre. Hem station bir araç ile siz bagaja içerden de ulaşabilirsiniz veya uzun yük taşımanız gerektiğinde arka koltuğu yatırabilirsiniz. Bu araçlarda bu ne derece mümkün?

edit: arka koltuk kullanışlığı da tartışılır tabi.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...