Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Benim karakterim kesinlikle eşorfman ve t shirt giyecek. Ne deri nede takım elbise. Mümkünse sabo terlik giyecek. Gözlük kesinlikle olmayacak. Nedir bu ya? Hatunsa Latex. Erkekse takım pardesü yada başka egzantirik olaylar. Ve gözlük. Amanin.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 o şkilde giyinmelerinin sebebi: lateks ayna demek aynanın önemini anlatmama gerek yok sanırım. gözlük tanınmamak demek. gözler savaş sanatlarında binlerce şey anlatır.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ehe bu ayna falan yalan bunlar, matrix gençliğinin matrix i yüceltmek için uydurduğu hurafeler.hepsi sonradan uydurma. ama hoş yani herkes latex giyse keşke :P[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 matrixin havasını veren o kıyafetler matrix online trailer filmlerinde kırmızı pantolon kovboy şapkalı biri vardı ama :) atlet , bermuda şort, sandalet, altın kolye barışmanco yüzük.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 alexi sabo terlik konusunda haklısın da, eşofman ve tshirt konusunda kınadım seni benim karakterim atlet ve haşema giyecek. paçalı don veya mavi beyaz çizgili pijama da olabilir[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 11 Temmuz 2004 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bu günümüz Türkiye'sinde sokakta çıplak gezmek gibi bişey :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Valla en iyi armor vereni giyicem ben=P[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: zlorwf, 12 Temmuz 2004 00:51 tarihinde demiş ki: Valla en iyi armor vereni giyicem ben=P LoL[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 long japanese katanami alirim, yararim mantigi[signature][hline] Mystry This is yours.... SF,CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 japon kılıçları standarttır. uzunu kısası olmaz. Çin kılıçları çok çeşitlidir.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben alışageldik giyincemn :) siyah adam olarak gezicem :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Nebuch, 21 Temmuz 2004 21:42 tarihinde demiş ki: japon kılıçları standarttır. uzunu kısası olmaz. Çin kılıçları çok çeşitlidir. of of nası sıktın, ya da yanlış biliyosun... ben ise sandalet içine beyaz çorap üstüne bermuda şort giymeyi planlıyorum[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hiçbir kültürel toplulugun silahları standart olmadıgı gibi japon toplumununda silahlarında bi standart yoktur.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 en azından katana tek çeşit. samuraylar tek boyda kılıç yaparlarmış bunu biliyorum. ayrıca samuraylar dışında silah takmaya izin verilmiyordu. bunu biliyorum.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 matrixle alakam yoktur.. ama long katana demek, long long sword veya long bastard sword demek gibi birşey.. katana, wakizashi, no-dachi, her birinin boyu yaklaşık olarak standarttır.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar