Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüksek Teknoloji Bilgisayar Masası

huun

Öne çıkan mesajlar

Demin niyeyse aklıma geldi bilim kurgu filmlerindeki gibi alengirli masalar gerçekten var mı diye, sonuç dehşet verici.

40k dolardan başlıyor, özelliklerine göre artıyor.

http://novelquest.com/emperor_200.html

düşük modeli de var, o 5k dolarcık.

Güzelmiş ama ben çok beğendim Emperor 200'ü

Sosyal ağlarda paylaş

bu kiralaniyoduda sanirim, bilgisayar masasi ararken denk gelmistim. param olsa kiralayip denerdim (gerci amerikada olmak gerek sanirim kiralama icin). rahatsan icinde isinde onun icinde uzun saatler oturmaksa alinir yani niye alinmasin. millet gider 1 saatlik eglence icin yuzlerce dolar harcayabilir. yatakta ayni sekilde ornegin, hayatinin 3 te biri icinde geciyor, o zaman mumkunse ustunde rahat olacagin bisi almalisin, arabayla geziyosan cok isin vs geregi, o zaman mumkunse iyi bi araba alicaksin. bana mantiksiz geliyo yani 2 hafta tatile cik 10 bin dolar harca, ama ayni adam gitsin ustunde 2 yil gecirecegi seye 10 bin dolar vermesin. param olsa icinde rahat olacaksam alirim yani, cok da mantikli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi salonun ortasina koyucan, hem tv koltuguda yapmis olursun.

benim en cok merak ettigim icinde hareket alanin var mi? ben bi oturuyom 5 saat kalkmiyom hicbiseye, koltugun hareket alani olmali, kan dolasimi icin vucut zaten istiyo, ornegin hafif yan donup kullanabilmeliyim vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...