huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Demin niyeyse aklıma geldi bilim kurgu filmlerindeki gibi alengirli masalar gerçekten var mı diye, sonuç dehşet verici. 40k dolardan başlıyor, özelliklerine göre artıyor. http://novelquest.com/emperor_200.html düşük modeli de var, o 5k dolarcık. Güzelmiş ama ben çok beğendim Emperor 200'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kül tablası ve bira için yer de lazım. Birde tepedeki fantastik şeye gerek yok alttan ufak bi destekle cok daha az yer kaplar daha ucuza hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çok gereksiz bişi olmuş, yeni yetme işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o tepedeki şeyde aydınlatma ve havalandırma şeyleri var abi. doğal dalga boyunda ışıklandır ve toz filtreli falan klima var. bira konusunu da düşünmüşlerdir umarım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Amma elektrik çeker bu beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adamlar yapıyor bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bundan istiyorum ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 40kya pc alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben 40k ya ev alırım lan 1+1 İnnoviadan peahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben 7k$ya hayalimi yarattım geriye alması kalıor birtek. Aslında bunun resimlerini OSTİMe gotursen aynısının tepesinde polis sirenlisini bile yaparlar hehe.Kill yaptıkça döner o lamba falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Absolut said: Ben 7k$ya hayalimi yarattım geriye alması kalıor birtek. Aslında bunun resimlerini OSTİMe gotursen aynısının tepesinde polis sirenlisini bile yaparlar hehe.Kill yaptıkça döner o lamba falan. ahaha güldüm lan sesli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 benim şuanki masa, koltuk kombinasyonumu hiç bişeye değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bi alienware bide plastik beyaz balkon sandalyesi yeterli, gerisini temaya bağışlayın ağaç olsun bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 devil may cry de dantenin bindiği araca benzemiş yanlardan sünger roket atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 "Tatar Ramazan" said: Ben 40k ya ev alırım lan 1+1 İnnoviadan peahh 40kya 1+0 oluyor karıştırmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben masaj koltuğu alıcam bi tane, kendi masam bana yeter, şunun gibi bişi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 40kya ev mi alınır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 gayet 1+1 ler var 40k dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yazmışlaar yuakrda innoviada diye. bende reklam görmüştüm dün aynı yerin heheç. gerçi uzak çok hiç işim olmaz benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Adeta bi Nod logosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 masaj da yapıyordur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu kiralaniyoduda sanirim, bilgisayar masasi ararken denk gelmistim. param olsa kiralayip denerdim (gerci amerikada olmak gerek sanirim kiralama icin). rahatsan icinde isinde onun icinde uzun saatler oturmaksa alinir yani niye alinmasin. millet gider 1 saatlik eglence icin yuzlerce dolar harcayabilir. yatakta ayni sekilde ornegin, hayatinin 3 te biri icinde geciyor, o zaman mumkunse ustunde rahat olacagin bisi almalisin, arabayla geziyosan cok isin vs geregi, o zaman mumkunse iyi bi araba alicaksin. bana mantiksiz geliyo yani 2 hafta tatile cik 10 bin dolar harca, ama ayni adam gitsin ustunde 2 yil gecirecegi seye 10 bin dolar vermesin. param olsa icinde rahat olacaksam alirim yani, cok da mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 benim evden buyuk bu ya, nereye koyucam alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi salonun ortasina koyucan, hem tv koltuguda yapmis olursun. benim en cok merak ettigim icinde hareket alanin var mi? ben bi oturuyom 5 saat kalkmiyom hicbiseye, koltugun hareket alani olmali, kan dolasimi icin vucut zaten istiyo, ornegin hafif yan donup kullanabilmeliyim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar