sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dersim 15.30 da ama çok kötü birşey lan. sabahtan olunca eşşek gibi kalkıp gidiyorsun, böyle olunca bütün gün yayıl yayıl 2 de kalk hazırlan koyuyor adama valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben napayım hergün 3'te manisaya gidiyorum açtım mı bi topic söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben demin geldim dersten yayp yatıcam şimdi akşama kadar ıhıhıhhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 10da dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tolga senin olmamış hacı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 4te dersim 8 gibi de biter hiç şikayetçi değilim ikinci öğretim olmaktan çünkü erken uyanmaktan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 topiimi paylaşabilirim seninle, hatta al senin olsun istersen hakettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya sabah olmasından iyi de.mesela şöyle 10-11 gibi başlayan derslere daha bi enerjik gidiyorum.böyle baya üşeniyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 en güzeli sabahın körü ders abi. gir çık mis. gerçi ben okurken senede 1 ders seçip ona gidiodum bi ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben hergün küfrederek gidiyorum..Yalnız araban var mıydı sipeys ben seni 9 eylülde hatırlıyorum bi de eğer dediklerim doğruysa yani araban yok ve 9eylüldeysen benim manisaya gitmem daha kolay belirteyim dedim asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben kendi dersime gitmedim arkadaşımın java dersindeyim en kötü durumda benim resmen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 egede 2. öretim olan varsa alayım sevabına arabama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yok deü de değilim ekonomi üni. deyim, arabam da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 17:30 dan daha kötü olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 benim pazartesi gunleri hic isim yok ama hayatim sux ya buna ne demeli? ://// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 benimki çok güzel teşekkürler tanrım muck muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar