Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Basketbol Maçı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim maç ?? hoopfest mi lig maçı mı ? hakem misin ? :D
ben shooting guard oynuyorum 1.87 ayakkabılı 78kilo 1.97 wingspan 92cm vertical leap var fizik olarak bi üstünlük sağlamam yani merak etmeyin :D

Pha said:

Hotdog da gelicekse Hell de gelsin.
Pozisyonları yazın çocuklar birbirinizi tutarsınız, Hotdog'ın bi maçta masadaydım sanırım ama hiç hatırlamıyorum ya.
Mesaj tarihi:
o kadar abartılacak bişey değil ya nba'deki adamlar ohoo :DD
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs077.snc3/14453_179718745078_718580078_3465244_6370168_n.jpg
Mesaj tarihi:
Hell' de 2 falan oynuyosa birbirinizi öldürürsünüz gençler, yaşlılara bulaşmayın da.
Yok istatistikteydim sanırım bi maçta muhabbeti dönmüştü burda.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Adam senin boyundan fazla zıplıyor Yiğit ne morali.
zıplatmayız!
çok faul yaparım ben iyi oynayanı görürsem.
herkes amatör olacak lan!
Mesaj tarihi:
bu hafta değilde soraki hafta olursa bnm içinde çok iyi olur. 1.5 ay once ameliyat olduğum için cok uzun zamandır hareketsiz kaldım. ztn kilo var iyice hayvan oldum. en azından haftaya haftaiçi okulda biraz antrenman yaparımda basketbolu hatırlarım biraz :D
Mesaj tarihi:
ben çok net 3 senedir oynamıyorum önceden uyarıym.
pas yeteneğim var ama şutlarım hiç bir zaman iyi olmadı. içeri girip sayı bulurum ama çok zorda kalırsam.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Hell' de 2 falan oynuyosa birbirinizi öldürürsünüz gençler, yaşlılara bulaşmayın da.
Yok istatistikteydim sanırım bi maçta muhabbeti dönmüştü burda.

yok abi ben 2.03 102 kilo, 2.10 wingspan, PF ve C gibi oynuyorum.
4 - 5 Numara işte. Eğer yakin bir tarihte yapılcaksa gelirim ama bu aralar biraz fazla yüklenmeden dolayı sağ dizimde hafif bi ağrı var. Fazla Kasmadan oynarım olmassa.
  • Yeni Oluştur...