BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kişiselden mi düştü bu buraya? konu dışında siyaset tartışılması yasaklandı beri kişisele sataşır oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 orçuna şu şarkıyı armağan ediyorum o zaman http://www.youtube.com/watch?v=1hK7vlWmNdA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 şıkır şıkır aslında o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 19 sayfaya düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bbbbbbbbbbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tamam oldu 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 asdq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o 20 tane özündeki tecavüzcüyü tanımayan arkadaş kim delikanlı gibi çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 "nutella yerim" said: ving dün senin cok deger verdigin nadide bir insan degil miydi kız arkadasın,cabuk dönmüssün yok dönmedim herhangi birşeyden. adım sendlırın sonunda bir erkeğin geleceği nokta budur yorumuna katıldım. çünkü öyleydim ben. skorcu böle. nasıl olduysa sevdim falan. şimdi eskiye dönmeye çalışıyorum. çünkü insanın canı acıyor. kalbi falan sıkışıyor. öle yalnız kalıyosun yine. birileri girip çıkıyor hayatına falan ama yalnızsın nolursa olsun. alışıyosun. kafan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 son şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Vingthor said: "nutella yerim" said: ving dün senin cok deger verdigin nadide bir insan degil miydi kız arkadasın,cabuk dönmüssün yok dönmedim herhangi birşeyden. adım sendlırın sonunda bir erkeğin geleceği nokta budur yorumuna katıldım. çünkü öyleydim ben. skorcu böle. nasıl olduysa sevdim falan. şimdi eskiye dönmeye çalışıyorum. çünkü insanın canı acıyor. kalbi falan sıkışıyor. öle yalnız kalıyosun yine. birileri girip çıkıyor hayatına falan ama yalnızsın nolursa olsun. alışıyosun. kafan rahat. Ya yalnız kalmayacak kadar sık sevişirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 SeaGle said: ses seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk haklı, orta geliyorsa gol yapmak lazım, toptan kaçmak olmaz yakışık almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Vingthor said: "nutella yerim" said: ving dün senin cok deger verdigin nadide bir insan degil miydi kız arkadasın,cabuk dönmüssün yok dönmedim herhangi birşeyden. adım sendlırın sonunda bir erkeğin geleceği nokta budur yorumuna katıldım. çünkü öyleydim ben. skorcu böle. nasıl olduysa sevdim falan. şimdi eskiye dönmeye çalışıyorum. çünkü insanın canı acıyor. kalbi falan sıkışıyor. öle yalnız kalıyosun yine. birileri girip çıkıyor hayatına falan ama yalnızsın nolursa olsun. alışıyosun. kafan rahat. yanlızlık güzel bişi lan aslında. ya benim gibi olsaydın. eve gelen giden kızın haddi hesabı olmasaydı. sürekli beni görüp nassı yaa nassı yaa çekseydin? kıymetini bil. bu ne ya. 4 saatte bir eve farklı hatun geliyo. aysuna alev aleve aysun diyoruz. bizimkide terbiyesizlik bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 suxa ben olmasam hep yanlız mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 suxa. yalnız değilim. ve eskiden kerane ev diye tabir ettiğimiz öğrenci evinde 2 sene geçirdim. biliyorum babuş. okumamışın yazdığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 anaaa öldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben bilmem birader "yanlız" kelimesini yakaldıgım anda benim için bitmiştir olay. eskeyp. çigit lan burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 niye la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hala konusuyon ya. emotik gotik anti sosyetik imzalar yazıyosun buraya sorada hala duruyosun arkadaş. LAN ÇİGİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 lan gecenin bi vakti yemekli topik açınca çemkirmiyomusunuz, canımız çekti, karnımız acıktı diye. yapan var yapamayan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ayy yazık lan canı çekmiş garibim fede'nin, adres ver lan yedek kadrodan bi tane yollayam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 senden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar