BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kişiselden mi düştü bu buraya? konu dışında siyaset tartışılması yasaklandı beri kişisele sataşır oldular
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 orçuna şu şarkıyı armağan ediyorum o zaman http://www.youtube.com/watch?v=1hK7vlWmNdA
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o 20 tane özündeki tecavüzcüyü tanımayan arkadaş kim delikanlı gibi çıksın ortaya.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 "nutella yerim" said: ving dün senin cok deger verdigin nadide bir insan degil miydi kız arkadasın,cabuk dönmüssün yok dönmedim herhangi birşeyden. adım sendlırın sonunda bir erkeğin geleceği nokta budur yorumuna katıldım. çünkü öyleydim ben. skorcu böle. nasıl olduysa sevdim falan. şimdi eskiye dönmeye çalışıyorum. çünkü insanın canı acıyor. kalbi falan sıkışıyor. öle yalnız kalıyosun yine. birileri girip çıkıyor hayatına falan ama yalnızsın nolursa olsun. alışıyosun. kafan rahat.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Vingthor said: "nutella yerim" said: ving dün senin cok deger verdigin nadide bir insan degil miydi kız arkadasın,cabuk dönmüssün yok dönmedim herhangi birşeyden. adım sendlırın sonunda bir erkeğin geleceği nokta budur yorumuna katıldım. çünkü öyleydim ben. skorcu böle. nasıl olduysa sevdim falan. şimdi eskiye dönmeye çalışıyorum. çünkü insanın canı acıyor. kalbi falan sıkışıyor. öle yalnız kalıyosun yine. birileri girip çıkıyor hayatına falan ama yalnızsın nolursa olsun. alışıyosun. kafan rahat. Ya yalnız kalmayacak kadar sık sevişirsen?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk haklı, orta geliyorsa gol yapmak lazım, toptan kaçmak olmaz yakışık almaz.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Vingthor said: "nutella yerim" said: ving dün senin cok deger verdigin nadide bir insan degil miydi kız arkadasın,cabuk dönmüssün yok dönmedim herhangi birşeyden. adım sendlırın sonunda bir erkeğin geleceği nokta budur yorumuna katıldım. çünkü öyleydim ben. skorcu böle. nasıl olduysa sevdim falan. şimdi eskiye dönmeye çalışıyorum. çünkü insanın canı acıyor. kalbi falan sıkışıyor. öle yalnız kalıyosun yine. birileri girip çıkıyor hayatına falan ama yalnızsın nolursa olsun. alışıyosun. kafan rahat. yanlızlık güzel bişi lan aslında. ya benim gibi olsaydın. eve gelen giden kızın haddi hesabı olmasaydı. sürekli beni görüp nassı yaa nassı yaa çekseydin? kıymetini bil. bu ne ya. 4 saatte bir eve farklı hatun geliyo. aysuna alev aleve aysun diyoruz. bizimkide terbiyesizlik bi yerde.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 suxa. yalnız değilim. ve eskiden kerane ev diye tabir ettiğimiz öğrenci evinde 2 sene geçirdim. biliyorum babuş. okumamışın yazdığımı
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben bilmem birader "yanlız" kelimesini yakaldıgım anda benim için bitmiştir olay. eskeyp. çigit lan burdan.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hala konusuyon ya. emotik gotik anti sosyetik imzalar yazıyosun buraya sorada hala duruyosun arkadaş. LAN ÇİGİT
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 lan gecenin bi vakti yemekli topik açınca çemkirmiyomusunuz, canımız çekti, karnımız acıktı diye. yapan var yapamayan var...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ayy yazık lan canı çekmiş garibim fede'nin, adres ver lan yedek kadrodan bi tane yollayam.
Öne çıkan mesajlar