Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'400 bin Euro'luk aracı nakit alan müşterimiz var'

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim geceleri alsancak-buca arası taksicim var bitane. Adamın tipini falan görseniz aha sokak evsiz falan dersiniz ama adamin 3 tane taksi hattı var mesela.

Geçen bu galeriye gitmiş. Göstermiş bu araba ne kadar falan diye. Galerici pek sallamamış bunu, burun kıvırarak şu kadar falan demiş. Bizim ki nakit alsam kaça olur falan demiş. Galerici bi bozulmuş şöyle şu kadar yapabilirz demiş. En son bizim ki critleyerek 3 tanesini nakit alsam naparsın demiş. Galerici en son gelin beyefendi şöyle benim ofisime geçelim orda ben size bir şeyler ikram ederken konuşalım. Önden buyurun diye yalanmaya başlamış...
Mesaj tarihi:
Bacanaklar CTS günü Bentleyin V12 610+HP olan en son model arabasını aldılar :P
320+km max varmış hehe. Yanılmıyorsan şu an TRde tek. Ankaraya dönünce bi kaymagına bakıcam işallah.
hah Mulsanne almışlar.
Mesaj tarihi:
parayi alan icin gocuk para

parayi veren icin degil, kaldiki alan icinde suc degil

turkiyede nerden buldun yasasi yok, parayi legal yoldan sokarsan maliye sorguluyo, sokmazsan soramiyor

kanunlar acaip

ama kurallarina uyarsan ev mev alamazsin, satan olmaz boyle bir durum var.
Mesaj tarihi:
birde lambo nun muduru cok salak

anlamiyor, bu tip musteri havadan nem kapar, salak gibi gidip yok iste nakit parayla geldi yok bilmemneyle geldi

surekli zarar edip durmalarinin nedeni bu, reklam yapacaksan adam akilli yap, dogru musteriyi davete cagir (yapiyorlar zaten) ferrari gibi yap.

boyle dingilce yazilar yazinca musteri kaciyor.
Mesaj tarihi:
Ramo FerMas'tan içeri girer,
Beğendiği aracın önünde durur, cebinden çek defterini çıkartır, üzerine 400,000 USD yazar, imzalar. Sonra matama'ya döner, Kırmızı sırt çantasından çıkardığı 500,000 Euro'yu fırlatır, ve
" Sacit'in yerinde kömür kalmamış, şunu yakarsın"
der ve çıkar...

matama said:

hayatinda 400 bin lirayi ilk goren moren degil

gayette olan birsey, bende elimde kapora(50 bin euro) atlayip gitmistim param kacak gocuk degil.

gidip etilerde falan bir ev alin normal birinden anlarsiniz insanlarin niye boyle yaptigini,

ev 800 bin dolardir

adam derki ben 300 bin dolar yaziyorum maliyede 500 unu nakit getireceksin getirmiyorsan alma. herkeste essek gibi gider elinde cuvalla goturur, o kadar normal birsey ki bu bilmeyen yok maliyeciler dahil.

ev 1 milyon dolar tapuda 150 bin yaziyo
  • Yeni Oluştur...