Odeon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bir tane daha vardi boyle bir video ama kiz oynamiyordu bu sefer yenilmeye dayanamayan kiz cinnet geciriyor :d facepoh
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ohhh helvasını yesek facebookun süper olur. açılmasa bi daha böyle mis gibi.
Vidar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahhahaha başta no sex for a fking month falan diye tehdit etti o da yemeyince makineyi parçaladı, korktum lan.
Vidar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 en sonda bıçak sapı gördüm bi de sanki, iyi bari onu alıp doğramamış adamı.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bariz fake bu ya. yada çocuk felçli falan kıpırdayamıyor fazla öyle oturuyor armut gibi. ayrıca kamera neden açık fake değilse. kötü zaten hatunun iğrenç böğürmesi falan fail yani. gideri de yok zaten :>
Asriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Aluriel said: bariz fake bu ya. yada çocuk felçli falan kıpırdayamıyor fazla öyle oturuyor armut gibi. ayrıca kamera neden açık fake değilse. kötü zaten hatunun iğrenç böğürmesi falan fail yani. gideri de yok zaten :> Aynen öyle.Babamın oğlu yapsa acımam kırarım kafasını.Her aşk biter,xbox kalır sonuçta...
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abii sonra diyorlar karını niye dövdün, benim ps3ü atcak böyle yerlere, acımam atarım 4.kattan aşşaa
kerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahaha benim xboxımı böyle parçalamış olsa kızı alır o parçalanan xbox kutusuyla aynı hale gelene kadar yere abanırdım
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 gülme umuduyla girdim fake çıktı ama kızı dövmek istedim
Öne çıkan mesajlar