Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 paspatur said: Dün akşam 19:08 de verdiğim Mc siparişi 19:17 'de kapımdaydı. Mc on dakikanın altına inmeyi başararak bu alanda bir rekora imza attı benim nazarımda. Teşekkürler Mc not: tabi yemeksepeine de tşk. Biz bir keresinde "ALLAH AŞKINA ÇABUK ÖLÜYORUZ AÇLIKTAN ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ" yazmıştık, 12 dakikada gelmişti ama ne bir peçete, ne pipet ne sos. Helal seninkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 niggaknow said: ismin onur özgün moruk. eskşehirde oturuyorsun. adamlarımı oraya yöneltiyorum. affirmative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu arada ben yazdım o müşteri hizmetleri dialogunu arkadaşım onur özgün topici açan arkadaşın ismi farklı. akııllı olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar