Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FR Kitap Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The Lady Pentient siparişimi almaya gittiğimde almak için tavsiye istiyorum. Spoiler vereni banlatırım!

Şunları düşünüyorum okuyan var mı?

Cycle Of Night - Paul S. Kemp = Konusu hakkında hiçbir fikrim yok.

Abolethic Sovererignty - Bruce R. Cordell = Spellplague'i anlatıyor sanırım?

The Brotherhood Of The Griffon - Richard Lee Byers = Bununda konusunu bilmiyorum yazarını seviyorum.

Blades Of The Moonsea - Richard Baker = Bununda konusunu tam bilmiyorum ama yazarı WotSQ'de en sevdiğim yazardı o yüzden güzel olabilir diye düşündüm.

Bunlardan okuyan varsa bir yorum alayım spoiler vermeden!
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Kemp'in Erevis Cale romanları sağlam diye duydum ben. Okumadıysan bak bir.

Bunun dışında içlerindeki en iyi yazar bence Richard Lee Byers.

Evet bence de.

Erevis Cale Trilogy'ye bakalım o zaman
Mesaj tarihi:
Tam sipariş edeyim mi diye düşünürken baktım zaten varmış Robinson'da 3 kitapta. Artık yarın gider alırım herhalde. Umarım güzeldir. The Empyrean Odyssey serisi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben kitap almıyorum bu aralar, birkaç ay da almayacağım sanırım. Sony Reader için biriktiriyorum kitap bütçemdeki paraları :) Reader'ı alınca okuyacağım bunu da.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
lady penitent spider queen serisinden sonraki di mi? o yazarı severim ya. biraz serbest bırakmışsa wotc güzel yazmıştır. dönünce bende alıcam inşallah.
Mesaj tarihi:
fenris said:

lady penitent spider queen serisinden sonraki di mi? o yazarı severim ya. biraz serbest bırakmışsa wotc güzel yazmıştır. dönünce bende alıcam inşallah.

Evet. Halisstra'nın serisi. Benim yukarda aldığımı yazdığım he Empyrean Odyssey'de aynı şekilde spider queen'den sonra Alizsa ve Kaanyr Vhok'un serisi.
  • Yeni Oluştur...