Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Programlama ve Scripting De' en ler 1.0

Parapa

Öne çıkan mesajlar

Buraya art niyetli mesaj atıcak lütfen atmasın.Scripting ve programlama konusunda kimleri başarılı buluyorsunuz herkez 5 isim yazabilir...

1.WildGenie
2.TheCoder
3.Silencer
4.Bronx
5.Ben (kimse bilmez ama herşeyi bilirim :D c++ c# asp php disinda :D vs.vs.)[signature][hline]Plus
Sosyal ağlarda paylaş

Olay abartıldı artık.

Kilit lütfen.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

said:
plus, 24 Temmuz 2004 15:52 tarihinde demiş ki:
Sunu anladım'ki bu forumda kimse hiçbirşeyi haketmiyor

Ne alaka , Su forumu açmandaki amacını belirtte insanlar ona göre yorum yapsın o zaman

Gereksiz..[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz bir soruya verilen gereksiz sözler silsilesi...
Bu arada Larethian imzanız çok hoş insanın gözüne batmıyor âdeta deliyor..Arqas için son bir kaç sözümde level 44 39 olan vatandaşlar var. Irk sisteminiz ırkların yapılarına aykırı bu işi bilen kişi zaten sizin sunucunuzda oynamaz.. Ama ısrarla sunucuyu ayakta tutma çabanızı saygıyla karşılıyorum..

Bence insanlara eziyet etmektense yay eski sisteme geri dönün yada Runuo derim...[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

1)Ben
2)Ben
3)Ben
4)Ben
5)Ben

ben böle saçma bir anketi saçma buluyorum ( aptal bi laf oldu :) ) . bu diğer pek çok coder'a haksızlık oluyor . ismini bilmediğin ama kendi alanında uzman olan bir sürü insan var onlara haksızlık bu tür bir anket bana göre .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiye kadar scp diyince akla ilk gelen kişi bronx oldu benim ve benim tanıdığım insanların daha sonra uo server ownerı diyincede en çok konuşulan insan silencer oldu yaptığı şeyler bazen çok kötü tepkiler aldı bazen çok büyük kitelerin alkışlamasına neden oldu bence türkiyede adından en çok bahsettiren iki kişi bronx ve silencer.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski NBL forumlarındaki(kapatılmadan önce) Sphere Dev bölümünden kalma arklar iyi bilirler bu ismi..

Berber'in Süper Ninesini tek geçerim..

...[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...
Sosyal ağlarda paylaş

aidoness tam olarak hatırlayamamıştım bende ".. scp'sini ninemde yazar.." dediği scp'yi..Saol..Bu arada Sphere Dev forumlarında nick neydi??[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...
Sosyal ağlarda paylaş

1.WildGenie
2.TheCoder
3.Silencer
4.Bronx

bu arkadaşlari bilirimde seni pek görmedigim için bişi diyemedim :)

NoT:Sende iyisin herkes kendi capinda iyidir.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Tek geçerim

kimii??

beni :P

yok bea hehe bişey bilmiom ben hep zgrw den fausttan fln alıyorum scpleri sonra size kakalıom ben yaptım diye hueuhe bakma yalanmı coder geçen senden scp istemedimmi? patiye yaziyimde hava atiyim die? :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls
Sosyal ağlarda paylaş

ben rullaz

*! zgrw ye scriptlerin karşılığı icin para uzatır *

*! thecoder ın azı sulanır ve "hani bana" der *

*! eru kıyak geçer onunda verdiği scriptlerin parasını verir *
[edit:şaka yaptım yanlış anlaşılmasında]
[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Temmuz 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:) hehehe tabi şimdi başka scripterlardan aldığım scriptleri sayarsak batarım :) simdilik zgrw ye verem paracıklarımı sende sıkışırsan bekleriz :P[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Koc asker yolla bana pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...