Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Garip bi ulke burasi, hic bir yere yuruyerek gidemezsin cunku hem hava cok sicak, hem de colde kurulan bir sehir oldugu icin rahat rahat genis genis buyumusler, her yer uzak. Colde de kullanabileyim, cilgin 4x4 havasi atabileyim diye uygun fiyata guzel bir 2003 nissan pathfinder bulduk ve hemen cokuverdik, bayagi bayagi begendim aleti, insan kendisini cidden daha guvende hissediyor bunlarin icinde. ilk defa kendi arabam oluyor valla, bundan once hep babamin arabasina cokuyordum falan, bayagi mutluyum... arabistan colleri artik benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kazasız belasız kullan inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bas gaza aşkım bas gaza gule gule kullan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hayırlı olsun amın masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kaç deve bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 32 deve ve bir mutfak takimi karsiliginda aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya bu arabistanda falan seyidliğin bir değeri var mı? böle vaay paşam inanılmaz adamsın peygambere yakınsın falan diye geliyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hayir yok. burda ne ufurukcu hoca var, ne de tarikat falan... hepsi yasak. Seyid dedigin burda anca isim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gelmiyorum lan o zaman. hayırlı olsun arabanda. al başına çal o arabayı. gelmicem o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tesekkur ederim herkese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hayirli olsun :) ne kadara aldin cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 2. el ve 2003 model araba oldugu icin epey ucuz fiyati burda, turk parasiyla 12k lira falan ediyor sanirim. deposu da 9 liraya doluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bildiğimiz 9 mu ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 9 lira. yani 6 dolar. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 oha ayıp eğer yolumuz düşerse bi dakar rallisi yapmak için anahtarları verirsin artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 9 lira ne lan 250 lira veriorum trde allah kahretsin icim sizliyor su an. ameriakda bile trnin 3 de 1i diye hesaplamistim da 9 ne oha cus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abi bi de seyi cok merak ettim deve kac para ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 deve almadim hic, bilmiyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 THARKAS said: 9 lira ne lan 250 lira veriorum trde allah kahretsin icim sizliyor su an. ameriakda bile trnin 3 de 1i diye hesaplamistim da 9 ne oha cus. evet abi ben de geldigimde sok oldum. Turkiyede corolla vardi, onun bile deposu 120 ye falan doluyordu yanlis hatirlamiyorsam. 9 lira nedir yani sdhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gule gule kullan =), o degil de hakkaten 9 lira ne ya ahahaha, suv alip en iyisini yapmisin resmen o kadar ucuz benzinin oldugu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hayırlı olsun,güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kazasız belasız işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Selam, Bana 1 damacana benzin yollasana :P Kazasız belasız kullan, çölde dolanırken kutup ayısı modeli olma ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abi 9 liraya anca antifirizli cam suyu burda =[ hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar