Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pelin batu'nun vücudu atmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

pogodi said:

itici

hayallerimi yıktın. pelin batunun hiç trip attığını düşünmemiştim. hep seksi böle bakışlarını falan düşünmüştüm. şu anda resmen 'klozetin kapağını kapa kapağını bizde sıçıyoruz oraya' falan diye atar yaptığını görür ve duyar gibiyim.

türkiyenın en aptal ve bunun farkında en olmıyan kadını olabilir kendisi.
Mesaj tarihi:
cok aptal bi kadın, kendinide bi bok sanıyo, olur olmaz heryerde cıkıp aptal aptal konusuyo. Haliyle hayrından cok zararı oluyo.

Gerzek bildiğin kadın.
Mesaj tarihi:
yav said:

abi sınıfta uyurken birden vücudun titrer falan hoplarsın ya
heralde onu demek istiyo vücudum attı pardon derken

yoska devam etcekt sdf

bi tek ben sınıfta uyurken sarsılarak uyanıyorum sanıyordum yalnız değilmişim içim rahatladı
Mesaj tarihi:
saglam trip yapti yanniz asfdsad

cidden super ahtun cok sevimli filan diyoruzda ev ortaminda ayin her gunu 7/24 PMS monster modunda geziyordur canli yayinda boyleyse

7 de kalkmis bide ahaheueheuhu

evlenipte cocuk yaparsa, gece aglama sesiyle uyaninca heralde once cocugunu sonra kocasini parcalara ayirir bu rage potansiyeli ile
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

Cuce said:

daha bugun traş oldum, pelin batun'un karesinin küpünü alsan yine benım zekama yaklaşamaz

pelin batu geçen sene boğaziçinde doktorasını bitirdi bu arada sdfdsdf :)

zeka kistasina gel lol
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

@cuce, olm cok icerlemissin bu kadini, hayirdir? cikma teklif ettin de kabul mu etmedi ehuehueh

yüzüne tükürdüm, "yağmur yağıyo neden hala şemsiye tutmuyolar üstüme" diye celallendi
Mesaj tarihi:
uykudan kalkınca bildiğin error vermiş ya karı. programda baya dalga geçtikleri oluyor. erhan zaten saf anadol kaplanı , her hafta 1-2 laf oturtuyor pelin batuya.

geçen hafta murat bardakçı ağlatıcak gibi oldu pelin batuyu programda. 10-15 dakika üniversitede yaptığı, amerikan bir şairin şiirinde geçen 3 farklı kadının başka bir ressamın kadın portrelerine nasıl uyarladığını ve bu konu hakkında nasıl 3 ay çalıştığını kısacası saçma sapan bir şeyi ballandıra ballandıra aralıksız 10 dakika anlattı.

murat bardakçıdan sus ulan köylü diye çıkış yapmasını beklerken 10 dk sabredip daha sonra haklı olarak baya iyi dalga geçti karıyla. cevapta veremiyor karı 3 kuruşluk türkçesiyle.

bunla bir ömür geçiren adama sadece acırım. adamın ömründen 10-15 sene çalar ama baya gideri var orası da bir gerçek.
  • Yeni Oluştur...