Coder Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bahane de güzel canım.. bi de sayenizde dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ardeth said: adamlar orda konuşurken kameramanın sürekli pelin batuyu çekmesi ayrı mallık epic bi olay gerçekleşiyo abi kaçırır mı adam zoom bile yapması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sabah 7 de kalkıyor canım ya sırf peline inat 7:30 a kurcam saati evde kahvaltı yapmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 KHaRoN said: kameramandan ziyade yayin yonetmeninin rating oyunu. adamlarin ayri dunyada, pelin apayri bi dunyada, yayin yonetmeni ise terbiyesiz terbiyesiz siritiyordur reji de.yönetmen salakmış öyle şeyler çok olur ama ekrana verilmez bende rejide çalısıyorum bir tv'de. tamamen yönetmenin rating, rezil etme v.s. salakça bir hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ne kada tatli uyuyo bebeem, kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 versenize ekrana tüm çıplaklığı ile gerçekleri.. işte basın her şeyi hasıraltı ediyor ey ahali!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aquila said: ne kada tatli uyuyo bebeem, kiyamam. gıdısından öpesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 pogodi said: itici oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 vücudunu(na) attırmışlar kızcağızın ne öyle tarih falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 pogodi said: itici aşırı gıcık bişi ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 pogodi said: itici hayallerimi yıktın. pelin batunun hiç trip attığını düşünmemiştim. hep seksi böle bakışlarını falan düşünmüştüm. şu anda resmen 'klozetin kapağını kapa kapağını bizde sıçıyoruz oraya' falan diye atar yaptığını görür ve duyar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben güzele güzel derim tatlıya tatlı da derim ama bu kadar itildiğim canlı azdır asfdasda aras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hatta lafa ya hacı diye giriyo... offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bence baya tatlı.böyle gıcık gıcık konuşunca insanın.....neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/pelinmmmm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 televizyonda şu tripleri çeken hatun normalde neler yapar lan. hele ki pms düşün. ÖF. durduk yere böle suratına bakıp öff sıkıldım ben senden ya falan der lan bu. ağzını kırarım ben bunun. SENLE Mİ UĞRAŞCAM LAN MANYAK MISIN ALLA ALLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dasaaa said: versenize ekrana tüm çıplaklığı ile gerçekleri.. işte basın her şeyi hasıraltı ediyor ey ahali!! çıplaklığa kadar olan kısma katlıyorum.. çıplaklıktan sonrasını okuyamadım.. çıplaklığa odaklandım ben hımps hımps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tatlı uykusundan uyandı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ağzı da yamuk. memesi de sarkık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bi de kendisi ile beraber olduğunuz durumda muhtemelen aptal aptal bişiler söler ki standart kadınların dediğini decode edecek teknolojiye bile tam anlamı ile sahip değiliz henüz! attım falan dediğinde ne dediğini anlayamaz ve error verir, "kız 3saniyeye kadar patlayabilir" diye kızı camdan dışarı atabiliriz.. adımız katile çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ağzına çorap tıkar, bağrıma basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben çorabı giydiririm sonra dişlerimle yırtarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ama o zaman çorap senin ağzına tıkılmış olur ve barnacle seni bağrına basar.. çok riskli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 farklı bi evrende yapıyo o onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar