Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pelin batu'nun vücudu atmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

kameramandan ziyade yayin yonetmeninin rating oyunu.

adamlarin ayri dunyada, pelin apayri bi dunyada, yayin yonetmeni ise terbiyesiz terbiyesiz siritiyordur reji de.
yönetmen salakmış öyle şeyler çok olur ama ekrana verilmez bende rejide çalısıyorum bir tv'de. tamamen yönetmenin rating, rezil etme v.s. salakça bir hareketi
Mesaj tarihi:
pogodi said:

itici

hayallerimi yıktın. pelin batunun hiç trip attığını düşünmemiştim. hep seksi böle bakışlarını falan düşünmüştüm. şu anda resmen 'klozetin kapağını kapa kapağını bizde sıçıyoruz oraya' falan diye atar yaptığını görür ve duyar gibiyim.
Mesaj tarihi:
televizyonda şu tripleri çeken hatun normalde neler yapar lan. hele ki pms düşün. ÖF. durduk yere böle suratına bakıp öff sıkıldım ben senden ya falan der lan bu. ağzını kırarım ben bunun. SENLE Mİ UĞRAŞCAM LAN MANYAK MISIN ALLA ALLA
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

versenize ekrana tüm çıplaklığı ile gerçekleri..

işte basın her şeyi hasıraltı ediyor ey ahali!!

çıplaklığa kadar olan kısma katlıyorum.. çıplaklıktan sonrasını okuyamadım.. çıplaklığa odaklandım ben hımps hımps
Mesaj tarihi:
bi de kendisi ile beraber olduğunuz durumda muhtemelen aptal aptal bişiler söler ki standart kadınların dediğini decode edecek teknolojiye bile tam anlamı ile sahip değiliz henüz!

attım falan dediğinde ne dediğini anlayamaz ve error verir, "kız 3saniyeye kadar patlayabilir" diye kızı camdan dışarı atabiliriz..

adımız katile çıkar..
  • Yeni Oluştur...