elma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 not defterini gördüğüm kadarıyla bir mail adresine bağlamak gerekiyor, notelarda update yapınca mail atıyor. Mailsiz kullanmanın bir yolu yok mu? Octavarium said: Not defteri isimi goruyor benim. Cok gerekli olmasada guzel tabi uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mail adresini girerken uygulamasina soruyor not defteri ve calendar bilgilerini alsin mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Solstice diye bir arena oyunu yapmış Zynga. PC'deki oyunlara basar öyle diyim. f2p. unlockları parayla yaparsan dünyanın parası tutuyor ve farklı tarafa denk gelince sol elle kontrol gerekebiliyor. Yine de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 File manager Pro beles bu ara. Baya iyi cloud servisleriyle falan da entegre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 arcane said: Solstice diye bir arena oyunu yapmış Zynga. PC'deki oyunlara basar öyle diyim. f2p. unlockları parayla yaparsan dünyanın parası tutuyor ve farklı tarafa denk gelince sol elle kontrol gerekebiliyor. Yine de tavsiye ederim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 arcane said: Solstice diye bir arena oyunu yapmış Zynga. PC'deki oyunlara basar öyle diyim. f2p. unlockları parayla yaparsan dünyanın parası tutuyor ve farklı tarafa denk gelince sol elle kontrol gerekebiliyor. Yine de tavsiye ederim. bende sevdim güzel oyun. yalnız oynarken iphone fena ısınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Oyun güzelde, 3vs3 oynamak nasip olmadı. Adam oyuna giriyor ölüyor sonra oyunu kapatıyor sanırım. 10 maç fln hep aynı şey oldu can sıkıcı. Ama zevkliymiş. Telefon için gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Botlarla oynayınca aynı ödülleri veriyor. Hem botlar daha mantıklı oynuyor. Yalnız Hard'da aimbot var, ground target ability ıskalamıyorlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 solstice nin konusu açalım da orda devam edelim. marcoyla fena akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aç valla. marco imba. bir başka güzel oyun ise Heroes of Order & Chaos. Tam dota kafası bu. Ama çok daha fazla emek var, acayip kalite yapmışlar. Onu da tavsiye ederim. bir de sorum var panpalar: ipad'de skype call. karşı taraf laptop. karşı taraf beni görüyor, ben onları göremiyorum. neden olur? başka bir ortamda denedim, karşı tarafta sorun yok, kamerası falan çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 War of reproduction bedava usa app. Store Sperm savasi cok gzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Usa store Infinity blade 2 , where is my water, tiny wings. Beles suan da yumuluuun, rep'ime banin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Badlands , superborther da bedava bugun ne olmus boyle ya... Festival mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 repine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 usa storedan app indiremiyoruz dimi türkiyede :< tamam burdada bedavaymış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 türk storedan da indiriliyor. bugün app store'un 5. yılı kutlama hesabı yapmışlar. traktor dj de beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://appadvice.com/appnn/2013/07/infinity-blade-ii-and-more-go-free-in-celebration-of-app-stores-5th-anniversary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bu sygic gps navigasyonu kullanan var mı bedavaymış şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bedavaysa yükle kullan abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bugün için ücretsiz applere nereden bakıyoruz? itunestan bakıyorum öyle bir liste yok. tr olduğu için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Appsfire prog indir hit olanlar cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 vs racing 2 ye sardım işe gidip gelirken oynuyorum.hatırlayan olursa generally tarzında bi yarış oyunu. multiplayer i da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi library düzenleyen bi program yok mu ? folder falan açsın işte ben direk ebook-mp3 doldurayım ipadin içine librarye attım bi kaç bişi açmadı normal mail attım kendime öyle download ettim 3-4 tane e-book falanda itunestamı sorun var macbook mu kullanmam lazım tam yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Kingdom Rush Frontiers HD diyorum,desktop da bile bunun kadar eğlenceli en fazla 1-2 tane TD oynamışımdır. Herifler yine mükemmel yapmışlar,orjinal oyuna.Ipad de muhteşem gözüküyor ve inanılmaz zevkli.Yavaş yavaş dinazor pc gamer kimliğimden sıyrılıyorum sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 colin mcrae rally gelmiş. 9 tl. sanırım ilk oyunu iosa portlamışlar. arabalar falan aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar