Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Allahın belası okullar kapansın yaz gelsin artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hayııırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yeni açıldı olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 okullar kapandımı ekmek çıkmıyor aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 şu okullar derken hangi okullar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 allahın belası olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kapanmasın yaz gelmesin,askere gitcem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Öncelikle ben burda dertdimi anlatmışım kırgınım sana yavuz. Daha sonra üniversiteler okullar falan farketmez hemen hemen hepsi aynı tarihte kapanıyo böyle temmuza doğru falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Sen de askere git gel bi an öcne ondan istiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Of dimi ya. Mezun olsam, kafam rahatlasa accuk şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Sesu mezun olsun dönsün türkiyeye yazık diyorum bazen. Aynı dert ben de var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 haziran dedin mi bizim okul biter. ki bitmesin kolay kolay, kendimi öyle bi duruma soktum ki seneye mezun olabilmek için daha şu dönemden cc'nin altı not getirmemem lazım pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Getirmezsin ya takma. O değilde ben türkiyedeyim zaten senin gibi londrada değilim olsun biri var uzakta o üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mayısta bitiyo bizim sanırım bu sefer. aslında kapansın mezun olup kurtulayım, bıktım bu okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bellada mezun olsun kurtulsun kariyer yapsın istiyorum. Haziran başında bizim de bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 şu işaret zamiri kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Çok acaip şarkı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Haklıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Dartanian said: Getirmezsin ya takma. O değilde ben türkiyedeyim zaten senin gibi londrada değilim olsun biri var uzakta o üzdü. Abi ben hem uzaktayım, hem de sevdiceğim uzakta. Bir de şu tez işi çok sinirimi bozuyor gerçekten. 19 Nisan'da teslim etmem lazım ben daha tek satır yazmayı bırak konuyla ilgili bir şey okumadım bile. Depresif yollarda adım adım ilerliyorum. Bitsin artık. Gerçi daha bir de master ı var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yargılamayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Canım skkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne okulu lan bebe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sesu said: Dartanian said: Getirmezsin ya takma. O değilde ben türkiyedeyim zaten senin gibi londrada değilim olsun biri var uzakta o üzdü. Abi ben hem uzaktayım, hem de sevdiceğim uzakta. Bir de şu tez işi çok sinirimi bozuyor gerçekten. 19 Nisan'da teslim etmem lazım ben daha tek satır yazmayı bırak konuyla ilgili bir şey okumadım bile. Depresif yollarda adım adım ilerliyorum. Bitsin artık. Gerçi daha bir de master ı var bunun. Dön kaanın yanına boşver masterı :D OKursun daha çok varmış benim 22nisanda doğum günüm var asdad Benim de sevdiceğim uzakta hem. Gerçi uçakla gidilcek mesafe değil ama otobüsle yine uzak asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Fistan said: ne okulu lan bebe? Üniv işte yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar