Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hakem "hatası"na "itnelik" demek de bambaşkaymış. Fırat Aydınus bu ülkenin en iyi hakemlerinden. Yapmayın Allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Or1on said: Sen şimdi Alex'in kırmızısının kırmızı olmadığını mı iddia ettin? sen Guiza'nın pozisyonunda bir şey yok mu diyorsun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Guiza'nın kartı sarı doğru, çünkü top daha Guiza'ya gelmemiş, yüzde yüz gol şansı olacağı kesin değil. Kasımpaşa-GS maçında da Koray'ın kırmızı değil sarı alması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 cavanagh said: Or1on said: Sen şimdi Alex'in kırmızısının kırmızı olmadığını mı iddia ettin? sen Guiza'nın pozisyonunda bir şey yok mu diyorsun peki? Onun futbola yönelik bir yorumu yok görünüşe göre, sadece öyle tepeden inme şekilde akıllanmadığımızı belirtmiş. Masq bir şey diyordu bunlara, yeto muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Alex'in ki kırmızı ise(ki bence bilerek yapmasada pozisyon gereği kırmızı), o Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri olan arkadaş, Christian'a 2 tane kırmızı çıkarması gerekirdi. Guiza'nın pozisyonda inan faul vermese kimse bu kadar konuşmazdı, yine konuşulurdu ama görmedi falan derlerdi, Guiza olduğu için bariz gol şansı yoktur diye düşündü denmezdi. Daha bir hafta önce Derbide süper bir yönetim mi göstermişte, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden? bırah allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bence bu arkadaş title falan almaya kasıo ama baya başarısız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri olması için derbide süper yönetim göstermesi gerekmiyor. Kaldı ki çok kötü bir derbi de yönetmedi. Ligin standartları ne ki Aydınus'a kötü hakem diyoruz onu anlamadım ben. Aydınus'a gelene kadar kaç tane hakem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Benim için yıldız oyuncu nasıl olmadık anda maçı kurtaran futbolcu ise, benim için iyi hakemde, Mersin İdman Yurdu - Keçiöğrengücü maçını iyi yöneten hakem değil, Derbileri dobra dobra yöneten hakemdir. Önemli maçların altından kalkamıyorsan işte öyle Avrupa'nın en iyi 30 hakemi arasına seni değil, Türkiye'den başka bir hakemi alırlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 orası öyle ama bence bu son maçı çok kötü yönetti christian-guizayı indiren adam-alex'in itirazı fln filan her seferinde bir önceki pozisyona takıldı kafası, ona göre hareket etti sürekli bir şunu şöle yapmadım o yüzden şöyle yapıp dengeleyeyim düşüncesi hakimdi bana göre diğer maçları iyi yönetebilir, formda hakem olabilir ama bütün bunlar bu maçta çok kötü olmasını engellemiyor bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 SeaGle said: Ceza sahası içinde olsa garanti denilebilir de, mesafe olduğu için kaleciye de pozisyon alma süresi tanıyor gibi durum. hep o mesafeden falan bahsedildi zaten ama izleyince gördüm ki gayet adamın o topu kontrol altına alma imkanı vardı. hani kafasının 5-6 metre üstündne son sürat aşıp giden bir top değil. 1-2 metre sonra adamın önüne düşecek bir toptu. ayrıca kalecinin poziyon alıp alamaycağının hiç bir önemi yok. kaleci dediğin zaten kalenin ana unsuru. senin mantıkla yaklaşırsak bire bir de kalsa kaleci her topu çıkartabilir. kaleciyle karşı karşıya kalınan pozisyonlarda kırmızı gösterilmez diye bir kural yok ki. kale ile karşı karşıya kaldığın ya da kalma ihtimalin yüksek pozisyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çizgi bir sn geç çizilmiş. ben görmedim ofsayt valla Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ofsayt mofsayt iyi aktı ibb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 huun said: SeaGle said: Ceza sahası içinde olsa garanti denilebilir de, mesafe olduğu için kaleciye de pozisyon alma süresi tanıyor gibi durum. hep o mesafeden falan bahsedildi zaten ama izleyince gördüm ki gayet adamın o topu kontrol altına alma imkanı vardı. hani kafasının 5-6 metre üstündne son sürat aşıp giden bir top değil. 1-2 metre sonra adamın önüne düşecek bir toptu. ayrıca kalecinin poziyon alıp alamaycağının hiç bir önemi yok. kaleci dediğin zaten kalenin ana unsuru. senin mantıkla yaklaşırsak bire bir de kalsa kaleci her topu çıkartabilir. kaleciyle karşı karşıya kalınan pozisyonlarda kırmızı gösterilmez diye bir kural yok ki. kale ile karşı karşıya kaldığın ya da kalma ihtimalin yüksek pozisyon var. yok abi dediğim şu, yani kalecinin açı kapatmış haliyle kale çizgisinde durmuş hali çok farklı. acaba o tarz bişey mi düşündü dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 said: İstanbul Belediyesporlu Konfory Sylla’nın gözüne isabet eden cisim nedeniyle yaralanmasına yol açan olayın yanı sıra, maçın hakemi Fırat Aydınus ve yardımcılarına isabet eden tehlikeli maddeler temsilci raporlarında yer alınca, hukuk müfettişliği sarı-lacivertli kulüp hakkında disiplin işlemi yapılmasını kararlaştırdı. Fenerbahçe’ye seyircilerinin neden olduğu olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası veya ağır bir para cezası verileceği belirtiliyor. Maçtan sonra hakem Fırat Aydınus ile ilgili yaptığı açıklamaları da inceleyen müfettişler, Fenerbahçe Kulübü başkan vekili Nihat Özdemir’i de Disiplin Kurulu'na gönderdi. Tedbirli olarak sevki yapılan Nihat Özdemir’in 1 ay ila 45 gün arası ceza almasının gündemde olduğu vurgulandı. Maçın ikinci yarısında rakibine yaptığı kasti hareketten dolayı Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza'nın da 2 maç ceza alması gündemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 nihat özdemir tam bi meriç ama iğrençliği yönüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar