Evr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dk ve paladin 2 ayrı acc belirtiyimde.DK Armory: The World of Warcraft Armory - Shebo @ Auchindoun - Profile Characterin nicki: Shebo Characterin realmı: Auchindoun Account bilgileri:TOTC patchin ilk haftasında accountu kapattım ve tekrar geri dönmeyi düşünmüyorum 1-2 hafta once diğer accountumla beraber 7day trial ile bi tekrar baktım ss vs almak için ustundeki paradan birazını ona geçirdim vs. Proflar 450 Inscription/445 Enchant dır dual talent,epic fly mevcuttur ,secondary proflar cooking,fishing,first aid 450dir Ayrıca Accda Auchindoun Serverında prof yardım olsun diye 75 Human Priest 450 Herb/Alchemy Magtheridon Serverında 70 Dwarf hunter (nerdeyse wotlk geldiğinden beri hiç oynanmadı ) Chromaggus Serverında 65 Paladin *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: wotlk cdkeyi mevcut sadece.PALADIN Armory: The World of Warcraft Armory - Hunhar @ Auchindoun - Profile Characterin nicki: Hunhar Characterin realmı: Auchindoun Account bilgileri:Çok uzun zamandır oynanmayan bir accountum o yüzden satıyorum en son 1-2 hafta önce 7gun trial ile girildi yeni eklenen vault bossundanda 1part T10 düştü şansa geri döncek gibi değilim o yüzden satıyorum.22k Gold mevcuttur fiyat düşünürken lütfen bunu hesaba katarsanız sevinirim. Proflar 450 JC/448 BS dual talent,epic fly mevcuttur. not:Ayrıca accda Magtheridon ally tarafında banka karakteri mevcut diğer accountumdaki karakterden geçirdim ondada yaklasık 3k civarı gold ve bir sürü mine mat mevcuttur. *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E fiyat olarak aklımda dk:250TL paladin:250TL düşünüyorum tabi sadece belirtmek için yazdım ederi bumudur değilmidir ciddi alıcı olursa tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yukarı++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 fiyatları dikkate almayın editleyemiyorum dk acc:150 TL paladin acc:200 TL düşünüyorum baya bi uygun gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yukarııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yukarıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 eh yukarı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 iyiymiş charlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 baya zaman olmuşda bi uplayım bari ordaki fiyatları dikkate almayın editleyemediğim için gayet uygun fiyata bırakabilirim dk acc için: 120 TL paladin acc için: 190 TL gibi arada anlaşılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar