Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2 adet wow acc 80Paladin ve 80DK

Evr

Öne çıkan mesajlar

dk ve paladin 2 ayrı acc belirtiyimde.
DK
Armory: The World of Warcraft Armory - Shebo @ Auchindoun - Profile
Characterin nicki: Shebo
Characterin realmı: Auchindoun

Account bilgileri:TOTC patchin ilk haftasında accountu kapattım ve tekrar geri dönmeyi düşünmüyorum 1-2 hafta once diğer accountumla beraber 7day trial ile bi tekrar baktım ss vs almak için ustundeki paradan birazını ona geçirdim vs.
Proflar 450 Inscription/445 Enchant dır dual talent,epic fly mevcuttur ,secondary proflar cooking,fishing,first aid 450dir

Ayrıca Accda
Auchindoun Serverında prof yardım olsun diye 75 Human Priest 450 Herb/Alchemy

Magtheridon Serverında 70 Dwarf hunter (nerdeyse wotlk geldiğinden beri hiç oynanmadı )
Chromaggus Serverında 65 Paladin

*SQ/SA var mı:E
*MAIL varmı:E
*CD-KEY varmı: wotlk cdkeyi mevcut sadece.

PALADIN
Armory: The World of Warcraft Armory - Hunhar @ Auchindoun - Profile
Characterin nicki: Hunhar
Characterin realmı: Auchindoun

Account bilgileri:Çok uzun zamandır oynanmayan bir accountum o yüzden satıyorum en son 1-2 hafta önce 7gun trial ile girildi yeni eklenen vault bossundanda 1part T10 düştü şansa geri döncek gibi değilim o yüzden satıyorum.22k Gold mevcuttur fiyat düşünürken lütfen bunu hesaba katarsanız sevinirim.
Proflar 450 JC/448 BS dual talent,epic fly mevcuttur.

not:Ayrıca accda Magtheridon ally tarafında banka karakteri mevcut diğer accountumdaki karakterden geçirdim ondada yaklasık 3k civarı gold ve bir sürü mine mat mevcuttur.

*SQ/SA var mı:E
*MAIL varmı:E
*CD-KEY varmı: E

fiyat olarak aklımda dk:250TL paladin:250TL düşünüyorum tabi sadece belirtmek için yazdım ederi bumudur değilmidir ciddi alıcı olursa tekliflere açığım.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...