Lestat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2002 şöyle tokatla adam pataklayabildiğin bi oyunu oynamayalı yıllar oldu mortal kombat , street fighter gibi winxp de sorunsuz olarak çalışabilecek eski/yeni bildiğiniz bir oyun var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GTA3HUNTEr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2002 bende ısterım[hline] NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2002 Bilmem, NewGrounds a bi bakmayı deneyin ama burda sadece o basit adam dövme oyunları bulursunuz, iyi stick fighter falan yapan tipler var ama mortal kombat gibi bişi aramayın :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ekim 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2002 king of fighters vs street fighter falan war bende eğlence baya[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 benim canım pc'de aşırı derecede dövüş oyunu oynamak istiyor şu anda. mortal kombat 1 ve 2'yi indirdim. birin grafiklerinden kusma derecesinde tiksinince (eskiden oynardım az çok), iki ile idare etmeye başladım. ama sanırım daha yeni türden bir şey lazım bana. grafikler hoşuma gidecek bir şey. neler var? (bilgisayara karşı oynicam bu arada)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 MAME'de kof ya da ss serisi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Yaw PC'ye neden çıkarmıyorlar dövüş oyunu?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mame falan uğraşamam ya, ben normal şekilde pc'de oynanacak oyun arıyorum, bilen varsa şettirsin yani.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 25 Temmuz 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Guilty Gear olması lazım.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mortal kombat 4 tek makineden 2 kişi oynanıyor :)[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 oyoy. guilty gear hakkaten. mutlaka bakın derim.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 vay be mk lar neydi öyle bi ara mk1-2-3 te bütün adamların bütün hareketlerini biliyodum cok müptelasıydık zamanında :) apartmanda 10 kişi toplanır turnuva yapardık verirdim ellerine :P[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Eskiden Vardı Mortal Kombat Ultimate Ve Trilogy(yanlış yazmış olabilirim) Bunlar Çok Güzeldi Sonra Mk 4 Çıktı 3 Boyutlu Sonra Subzero nun İlerlemesi Çıktı BUnlar Var Güzel Ama Capcom vs SNK 2 Çok Güzel Tavsiyemdir ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben Marvel vs. Capcom oynuyorum MAME'de. Little Fighter 2(ücretsiz) oyununu da tavsiye ederim eğer beraber oynayacak arkadaşın varsa..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 mortal kombat'ın en son ya da en güzel versiyonun nedir? onu bulayım bir yerden, bir de bu guilty gear'a bakayım neyin nesiymiş.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 mortal kombat trilogy sanırım en son çıkan [edit: pardon mk4 en son çıkan 98de.][signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 26 Temmuz 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 trilogy tek makineden 2 kişi olmuyordu di mi ? eski stillerin en sonuncusu, bütün kadro var süperdi yaw.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 trilogyde de sanırım klavyeden iki kisi oluyodu. 2 players yapıp combo falan denediğimi hatırlıyorum =P[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Trilogy aynı PC'de 2 kişi oluyor hem de nefis oluyor, finishlerde brutality yapınca yanındakinin yüz ifadesi çok dehşet oluyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 şimdi ben mk4 mü bulayım trilogy mi? 2 kişi oynayabilmek çok gerekmiyor bana, sırf hareket denemek için isterdim ama gerek yok illa da.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 trilogy çok daha güzel. mk4 gereksiz bi 3d denemesi olmuş, çok başarısız. yalnız trilogy xp'de çok sorun çıkarır, oynayamazsınız. unofficial bi patch var, onu bulmanız gerekiyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bence trilogy daha eğlenceli, hem de daha çok eleman var. Ancak MK 4'ün grafikleri ve demoları güzel.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben de istiyorum geçen hafta bir başladık mk oynamaya training de arkadaşla 2.5 saat sonra kalktık.. heHeh.. olsa da nerden bulacam ki maltepede yoktur heralde..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mortal Kombat yenisi çıkacakmış yakında Mortal Kombat Deception diye[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Onu da 3d yapıolar. Aslında en iyisi MK idi ya böle adamların fotoğraflarını çekmişlerdi gerçekçi duruyodu baya..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar