Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8Mbite Kadar Olan Kota Şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 Aydır faturadan kapalıydı adsl bugün açtırdım bugün ayın 27si malum,
Aybaşına kadar kotayı geçsem 1. de sıfırlanıcak mı? Yoksa bugün açtırdığım için 30 gün sonra mı sıfırlanıcak kota dalgası
Mesaj tarihi:
Aynen onu soruyorum da 512 ye düşmüyor ya 1mbit gösteriyor bende diğer bağlantımda 40gb yaptım 1mbite düştü gösteriyor ama çok yavaş o ayrı.
(evet evde 2 bağlantı var o.O)
Mesaj tarihi:
Valla var böyle düşmeyenlerde bana patladı hemde 11gb de düştü hız :/

Şimdi yeni açtırdığım bağlantıyla 15 gb yi geçsem ayın 1. inde tekrar düzelmesi gerekiyor dimi ?
Mesaj tarihi:
şu indiriyorum kotam düşmüyo olayına bi son verelim abi.

adamlar görcek, okuyacak burayı sonra düzeltecekler alayınızı.

birisinin babası türk telekommuş zaten roket adam demişti.
Mesaj tarihi:
abi görecekler diye bir şey yok ki zaten görüyorlar, adamların siteden bakıyoruz ne kadar indirdiğimize. E tarifemiz de belli. Adamların gizli bir amacı var bence.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
benimki düştü.

Birde size bir uyarıda bulunayım. Eğer 1mbit/4GB kotadaysanız. ve kotayı her zaman aşıyorsanız sakın geçmeyin. Ya da geçinde sakın kotayı geçtiğiniz ay sonrasında geçmeyin.

ben geçtim. şimdi kotayı geçtiğim şubat ayının kota aşım ücretini mart ayına (8 mbit tarifeli olduğum aya) atıyor. ve bana kestiği fatura Mart ayı için 81 TL.

:(
Mesaj tarihi:
O ne demek anlamadım.. 8 mbit 4 gb kotalı vardı kotayı aşmadan ayın 15'i gibi NETLİMİTSİZ'e geçtim. Şimdi 80 gb dl var, bana kitliycekler mi? olay çıkar

hmm seninki 8mbit 4 gb kotalı snrm, doğru anladıysam tabi
Mesaj tarihi:
şubat ayında 1mb/4gb kotalıydım. şubat ayı içerisinde kotayı 6 GB aştım. Mart ayında 8mbit/limitsiz/15gb adil şeysine geçtim.

Mart ayındaki faturama şubat ayındaki 6 GB lık kota aşımını fatura ettiler.
  • Yeni Oluştur...