Torque Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 1 Aydır faturadan kapalıydı adsl bugün açtırdım bugün ayın 27si malum, Aybaşına kadar kotayı geçsem 1. de sıfırlanıcak mı? Yoksa bugün açtırdığım için 30 gün sonra mı sıfırlanıcak kota dalgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 1'inde 0'lanır da bişey sorucam bu 15gb kotayı geçtikten sonra 512ye düşmesini mi diyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Aynen onu soruyorum da 512 ye düşmüyor ya 1mbit gösteriyor bende diğer bağlantımda 40gb yaptım 1mbite düştü gösteriyor ama çok yavaş o ayrı. (evet evde 2 bağlantı var o.O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Abi yazık sana ya benim oldu bu ay 80-90 gb hala 800le indiriyorum düşmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Valla var böyle düşmeyenlerde bana patladı hemde 11gb de düştü hız :/ Şimdi yeni açtırdığım bağlantıyla 15 gb yi geçsem ayın 1. inde tekrar düzelmesi gerekiyor dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ay başımı kota sıfırlanır bağlantı düzelir yoksa fatura kesim tarihinden1 gün sonra mı ? Yokmu bilen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ay başı tabiiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 DL ye abanıyım o zaman ben 15 gb ın 15ide duruyor boşa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aban aban DL'ye o değilde, kota, internet falan yazıo topicte Dragonmax yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 of of 5-10 lira için kota mı çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 benimkide düşmüyo valla 150gb oldu hala 800 dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bide benim 8 çekmiyor 1 bağlantım evdeki 4 veriyor diğer bağlantım 8 veriyor eheheh çok ilginç yarın arıyıp onuda düzelttiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya 8mbit netlimitsiz e geçmek istiyorum da tırsıyorum kimsenin ki 512 ye düşmezken benim ki her ay düşer çok talihsizim böle konularda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 modeme res atmayla alakası var sanırım bunun yada kotayı kontrol etmekle. başka türlü check etmesi imkansız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Pluton said: benimkide düşmüyo valla 150gb oldu hala 800 dsf aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 geçen ay 28 günde 232 gb indirmişim düşüş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 şu indiriyorum kotam düşmüyo olayına bi son verelim abi. adamlar görcek, okuyacak burayı sonra düzeltecekler alayınızı. birisinin babası türk telekommuş zaten roket adam demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 şşşş ses çıkarmaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi görecekler diye bir şey yok ki zaten görüyorlar, adamların siteden bakıyoruz ne kadar indirdiğimize. E tarifemiz de belli. Adamların gizli bir amacı var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bence millete psikolojik baskı yapıyolar düşüyo diye ama düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Abi zaten o hak adamlarda sakli illa indiricekler die birsey yok cok yuklenme olursa indiriolar zaten adil kullanim hakki die gecio zaten stabilde deil dusuo cikio bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 benimki düştü. Birde size bir uyarıda bulunayım. Eğer 1mbit/4GB kotadaysanız. ve kotayı her zaman aşıyorsanız sakın geçmeyin. Ya da geçinde sakın kotayı geçtiğiniz ay sonrasında geçmeyin. ben geçtim. şimdi kotayı geçtiğim şubat ayının kota aşım ücretini mart ayına (8 mbit tarifeli olduğum aya) atıyor. ve bana kestiği fatura Mart ayı için 81 TL. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 O ne demek anlamadım.. 8 mbit 4 gb kotalı vardı kotayı aşmadan ayın 15'i gibi NETLİMİTSİZ'e geçtim. Şimdi 80 gb dl var, bana kitliycekler mi? olay çıkar hmm seninki 8mbit 4 gb kotalı snrm, doğru anladıysam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yok be olm 500 gb indiriorm bişi düşmüo 5 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 şubat ayında 1mb/4gb kotalıydım. şubat ayı içerisinde kotayı 6 GB aştım. Mart ayında 8mbit/limitsiz/15gb adil şeysine geçtim. Mart ayındaki faturama şubat ayındaki 6 GB lık kota aşımını fatura ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar