Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Aşağı bakmadan tırmanıcan tek seferde. Esas sorun aşagı inmesidir aslında. Bizim yeni elemanlar genelde tarzan gibi hoyyyyttt diye çıkar enerji nakil hattına sonra bi yerde aşağı bakar ve kilitlnirler diregin demirine herifleri indirmek için 1-1.5 saat ugrastıgımız olur. Asagıda ustası bi guzel dover sonra rahatlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 haha =) Bende anten dikiyorum diyim sağa sola, çıkmak gerek arada. there is no spoon there is no spoon there is no spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 küçüklükten beri severdim yüksekleri, daha sonradan yenebileceğin bişey mi bilmiyorum ama alışırsın heralde. Kafanda nasıl olsa bişey olmayacak diye şartlandır kendini falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Absolut said: Aşağı bakmadan tırmanıcan tek seferde. Esas sorun aşagı inmesidir aslında. Bizim yeni elemanlar genelde tarzan gibi hoyyyyttt diye çıkar enerji nakil hattına sonra bi yerde aşağı bakar ve kilitlnirler diregin demirine herifleri indirmek için 1-1.5 saat ugrastıgımız olur. Asagıda ustası bi guzel dover sonra rahatlar :P ahah çok iyiymiş benim de hiç öyle yükseklik, hız vs. korkum yoktu. geçen yaz bi lunaparkta asansör müydü neydi aletin adı öyle bişeye binmiştim. havaya çıkarıyor, bi süre bekletiyor sora aşağı fırlatıyor. o gün bugündür bi daha hiç bi lunaparkta hiç bi alete binmedim :D hala aklıma geldikçe ürperirim aha bi videosunu buldum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aynı durum bende de var. uçakta sorun yok, ama 2.kattan aşağı bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 eskiden böylemiydik beaa, kahvaltıyı 200m de ederdik hepberaber! http://www.thepresentmomentinc.com/images/lunch-on-a-high-building-beam-at-a-construction-si.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kahvaltı deyil lan o lanç ediyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ne güzel lan işte kucuk seylerden adrenalın salgılayabılıyorsun ben kıcımı yırtıyorum bırseylerden zevk alayım dıe bı ucaktan atlamadıgım kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 benim de asansör korkum var sanırım ama çok değil ama rahatsız oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bungee jumping yap faydası olur korkuna büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 24539 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar