-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 tanri dünyayi bi depremle yikicakmis kiyamet kopucakmis yani. dünyanin 3 büyük liderini çagirmis halklarina haber versinler die. bush, blair ve fidel castro yu getirtmis yanina. böle böle demis 1 haftaniz kaldi halkiniza duyurun demis. bush çikmis sevgili vatandaslar dünyada bi haftamiz kaldi bi hafta sonra kiyamet kopucak demis. herkes üzülmüs, kafayi yemis. blair çikmis sevgili vatandaslar son haftamizi yasioruz kiyamet kopucak demis. yine herkes üzülmüs. castro çikmis ve demiski: sevgili halkim, boku yedik tanri gerçekmis.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Ferrero, 27 Temmuz 2004 18:10 tarihinde demiş ki: ...Cinde adamı ince kanatlı orkid yapmış. ighhhhh :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bu da sonn 6 arkadaş 3'ü mühendis 3'ü işletmeci ankaraya trenle gitceklermiş. işletmeciler 3 bilet mühendisler 1 bilet almiş işletmeciler 1 biletle nasıl 3 kişi gideceksiniz demiş muhendisler izleyin demiş. bilet kontrolune yakın işletmeciler kompartmana muhendislerde hepsi bir tuvalate girmiş. vagon görevlisi gelmiş işletmecilerden bileti almış tuvaletin ordan gecerkende kapıyı çalmış mühendislerden biri alttan bileti uzatmış.. işletmeciler kendi aralarında ulan bizde dönünce 1 bilet alalım demişler. dönüşte işletmeciler bir bilet almışlar mühendisler bilet almamışlar. trene binerler hepsi. peki sizce mühendisler nasıl beleşe gidecekler???
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bill gates geçenlerde üşütmüş sonra sormuşlar billgates e neden üşüttünüz diye billgates de windows 2006 yı yaparken uyuya kalmışım windows acık kalmış ondan sgjkcfgkgvk öğk 2 saniyede yazarım ama berbat ama güzel[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Temel, Çinli ve Zenci bi gün iş aramak için hep beraber dolaşıyorlarmış. Bi dükkanın kapısında erkek elaman alınacaktır yazısını görünce zenci hemen atlamış ve ilk ben gördüm ben başvurcam demiş diğerleride kabul etmiş. Hemen sora dükkanın sahibi benim zencilere verecek işim yok die bağırmaya başlamış. Daha sonra şansını çinli denemiş adam tekrar benim çinlilere verecek işim yok die bağırmaya başlamış. Daha sonra şansını Temel denemiş. Adamla konuşmuşlar herşeyi halletmişler. Adam yarın sabah 9 da işine başla demiş. Evlerine döndükleri zaman temel çinliye beni sabah 9 da uyandırırmısın ben uyanamamda demiş. Çinli kabul etmiş. Çinli işi Temel'in aldığı için onu çok kıskanmış ve ona bi oyun oynamaya karar vermiş.Temel uyurken Temel'in yüzünü kömürle kapkara yapmış. Temel ertesi sabah Temel işe gittiğinde adamTemel'e benim senin gibi zencilere verecek işim yok demiş. Temel de ' vay salak çinli yanlış adamı uyandırmış mal' demiş
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Tarzan ve Sex Ceyn ormanda Tarzan la ilk karsilastiginda ondan cok etkilenir ve yasamini sürdürüs sekli üzerine uzun bir sohbete dalar. Sonunda konu cinsellige gelir ve Ceyn sorar : - Peki, seks konusunu nasil hallediyorsun? - Seks, ne olmak? Bunun uzerine Ceyn detayli bir sekilde anlatir. Tarzan : - Haaa, ben agaç deligi kullanmak. Ceyn, bunun yanlis oldugunu söyler ve dogrusunu göstermek için soyunur. Çirilçiplak kalinca yere uzanir, bacaklarini ayirir ve : - O is için dogru yer burasidir, Tarzan. Tarzan da soyunur, Ceyn e yaklasir ve Ceyn in orasina korkunç bir tekme atar. Ceyn aciyla firlar, dakikalarca inler. Sakinlestikten sonra sinirle Tarzan a döner ve sorar : - Neden yaptin bunu Tarzan? - Tarzan kontrol etmek; içerde ari var mi...
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: wildpervert, 27 Temmuz 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Bi uçakta hamsi servisi yapılmış. Bu nasreddin hocalıydı yaf. Uçakta hamsi servisi çok zorlama olmuş temel için :D said: Elrond_, 27 Temmuz 2004 19:54 tarihinde demiş ki: bu da sonn 6 arkadaş 3'ü mühendis 3'ü işletmeci ankaraya trenle gitceklermiş. işletmeciler 3 bilet mühendisler 1 bilet almiş işletmeciler 1 biletle nasıl 3 kişi gideceksiniz demiş muhendisler izleyin demiş. bilet kontrolune yakın işletmeciler kompartmana muhendislerde hepsi bir tuvalate girmiş. vagon görevlisi gelmiş işletmecilerden bileti almış tuvaletin ordan gecerkende kapıyı çalmış mühendislerden biri alttan bileti uzatmış.. işletmeciler kendi aralarında ulan bizde dönünce 1 bilet alalım demişler. dönüşte işletmeciler bir bilet almışlar mühendisler bilet almamışlar. trene binerler hepsi. peki sizce mühendisler nasıl beleşe gidecekler??? Cevabı bekliyoruz *!Bekler*[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 iki fıkra ilkini "hollow man" adlı filme gidenler hatırlar.. Süpermen bir gün felaket bir cinsel istek içerisinde metropolis semalarında dolaşmaktayken "justice league" binasının -ki bu bir takım super kahramanların ikamet ettiği bir bina- tepesinde superkızı görür.. Süperkız çırılçıplak sırtüstü uzanmış ve bacakları açık hal-i vaziyettedir.. Süpermen de süperhızım sayesinde 1 sn içerisinde dalış yapar, işimi görüp çıkarım,kimse farketmez diye düşünür ve öyle yapar.. Süperkız hemen kalkarak "bir rüzgar hissettim" der..Görünmez adamda "walla onu bilmiyorum da kıçıma çok ani bir ağrı saplandı" der.. İkincisi ise bir nasrettin hoca fıkrası.. Nasrettin hocanın komşusuna birgün bir kazan gerekmiş..Çalmış hocanın kapısını hocadan bir kazan istemiş, hoca da kazana iyi bakmasını, yakmamasını tembihleyerek kazanını vermiş.. Komşusu da kazanı kullanırken ateşte unutarak dibini yakmış... Hay allah demiş şimdi hocaya ne diyeceğiz.. Bari hocanın kazanın içerisine küçük bir kazan koyayım da "kazan doğurdu" derim, hoca da yeni kazanı görünce kızmaz diye düşünerek hocaya gitmiş..Hocanın kazanının içerisine yeni aldığı bir küçük kazanı da koyarak hocaya vermiş.. hoca demiş "bu ne!" adam demiş "walla hocam sizin kazan doğurdu" hoca küçük kazanı kaldırıp kendi eski kazanının dibine bakmış..sonra da demiş ki "e ****na koymuşsun kazanın tabi doğurur!" Böyle işte... Hafif belden aşağı oldu ikiside ama artık idare edin.. Umarım kimseyi rahatsız etmez[signature][hline] Deus Ex Machina
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sonuncusu iyiydi..[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 İki sinek bok yiyorlarmış. Bi sinek osurmuş. Diğeri ''Oha lan hayvan! Yemek yiyoruz burda!! '' diye tepki vermiş heehehe. Yemekhanede kız arkadaşlarıma anlatırdım bunu :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 27 Temmuz 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Nasreddin hoca fıkrasından hiç beklemediğim bi sondu koptum hahaahhaa ilk fıkrayıda okumuştum ama güzel. diğer fıkralarda çok iyi[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Öne çıkan mesajlar