Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özgür / Sansürsüz İnternet

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Brigand said:

Farinal said:

1) çünkü google'ı seviyorum.
2) domain name system

1) objektiflik mi ararsın, akla uygun neden mi ararsın... hani türk olduğunu bilmesem türk müsün diye sorar, sonra da paticiğe üyemisin diye sorardım. hadi 2-3 tane neden sayıver bana

2) dns'in açılımı nedir diye sormadım, mantığı nedir ve nasıl çalışır diye sordum ama belli ki dns senin için "domain name system". neyse herkesin herşeyi bilmesi gerekmez zaten işine yaramayacaksa nasıl çalıştığını bilmeye öğrenmene gerek yok ama bilmediğin konuda da biliyormuş gibi dalmayacan ortaya.

google dns rules hacı
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

dns değiştirme dediğiniz olayı da çok büyüttünüz ha. teyze o kadar odun olsun ki google'a youtub a giremiyom yazsın, bak youtube bile değil. bissürü çözüm çıkıyore http://www.google.com/search?rlz=1C1GGLS_trTR291TR304&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=youtub'a+giremiyom

ahh herşey o kadar basit olsaydı keşke

google yardımı ile ben okuldaki kızların kimlik fotoğraflarına kadar bulabilirken googleın ülkemizdeki teyzelerce kullanımı adres barı görevi görmesi
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

bu arada işin garip yanı, brigand oturmuş kafasına esmiş hayatı kimileri için daha da kolaylaştırıcak bi kod yazmış, biz de toplanmış hep beraber ağzına sıçıyoruz adamın. ne gerek var ki yani şimdi saşdlk. ilk sayfadaki yorumlarına kıl kaptım ama olsun.

olum vistada ve xpde ağ ayarları yerleri farklı mesela

dns değiştirme tutorialı buldun windows 7 kullanıyon tuto xp için, yapabilcek mi isteyen kişi? tamam sen yaparsın da o tutoriali nette arayan öyle birşeyle karşı karşıya gelirse yapamaz.

hadi yaparken ip ayarlarını bozdun naapacan?

lan olum garanti ederim türkiyedeki internet kullanıcılarının %99'u ip nedir bilmiyodur.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

"roket adam" said:

bu arada işin garip yanı, brigand oturmuş kafasına esmiş hayatı kimileri için daha da kolaylaştırıcak bi kod yazmış, biz de toplanmış hep beraber ağzına sıçıyoruz adamın. ne gerek var ki yani şimdi saşdlk. ilk sayfadaki yorumlarına kıl kaptım ama olsun.

olum vistada ve xpde ağ ayarları yerleri farklı mesela

dns değiştirme tutorialı buldun windows 7 kullanıyon tuto xp için, yapabilcek mi isteyen kişi? tamam sen yaparsın da o tutoriali nette arayan öyle birşeyle karşı karşıya gelirse yapamaz.

hadi yaparken ip ayarlarını bozdun naapacan?

lan olum garanti ederim türkiyedeki internet kullanıcılarının %99'u ip nedir bilmiyodur.

ben sana hak vermiştim o mesajımda onu da belirtiym :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...