Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 8-) Cons said: bence biraz alttan almayı denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kendini mutlu et t-100 http://3.bp.blogspot.com/_0pLy99CAp_I/Ss5ZwP1OqfI/AAAAAAAAAGQ/KMU34c_pmoU/s400/IMG_0572.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dedem olsa temiz bi dovmek lazim derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno said: hic duygum yok. tum duygularımı kendim kontrol ediyorum. gercekte hic bir sey hissetmiyorum. beni mutlu ya da mutsuz eden hic bir sey yok. her seyim predending uzerine kurulu. hic bir seye ilgim yok . hic bir sey beni heyecanlandırmıyor. laf olsun diye yasıyorum. çok cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ardeth said: dunno said: hic duygum yok. tum duygularımı kendim kontrol ediyorum. gercekte hic bir sey hissetmiyorum. beni mutlu ya da mutsuz eden hic bir sey yok. her seyim predending uzerine kurulu. hic bir seye ilgim yok . hic bir sey beni heyecanlandırmıyor. laf olsun diye yasıyorum. çok cool geber niahaihaihasdhasaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yeni çıkan browni intense mükemmelini dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bella said: yeni çıkan browni intense mükemmelini dene. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno said: kendimce hic bir sınırım yok aslında. gururum, onurum yok aslında. gururum olması gerektigini dusundugum icin sahte bir gurur pelerini giyiyorum üstüme. bence hic bir sey ayıp degil,hic bir sey "yapılamaz " yapılamaz degil. en uç gelebilecek ornekler bile dahil buna. aynı gecede 586684kişiyle beraber olabilirim ve bu bana hicbisey hissettirmez. ahlak onur gurur hepsi üzerime gecirilmeye calısılan, zorlama seyler. üstüme oturmayan seyler. yapmacık hisler. ama bu gibi bir ornege katı bir sekilde karsı olmam gerekiyor. sevgilime göre bu aldatmak olur ama bence aldatmak baska birine de ask beslemek. ki bence buna darılması bile sacma. onu sevdigim sürece baskalarını sevmeme kızmamalı. onu ilgilenddirmez cunku bu. onu ilgilendiren onu sevip sevmediğim olmalıdır sadece. Bu kötü birşey değil ki bende böyleyim,bunu sorun olarak algılaman mutluluğunun azlığından kaynaklanıyor,fidelity is overrated.Hayattan zevk alamama noktasında serotoninin düşük dopaminin normal/high düzeyde ve dolayısıyla hayata bakışın iyi ama mutlu değilsin.Hafif dozda bir antidepresan al,ama prozac gibi dopamin düşüren değilde lustral gibi azdıran birşey olsun.İmkanın varsa doktora git tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Cons said: bence biraz alttan almayı denemelisin abi şu çok fena ahahaha bu arada dunno. konuşmak istersen konuşabiliriz ciddiyim. yıllarca profesyonel meriçlik yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Millet yıllarca meditasyon yapıyor senin şu haline ulaşmak için. Hiçliğe ulaşmışsın daha ne istiyon O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Her haltın var, ailenin maddi durumu iyi, pek bir zorluk çekmemişsin, canın sıkıldığında harcayabileceğin paran, yatabileceğin erkek arkadaşın, kaçabileceğin bir yerin, sonrada dönebileceğin bir evin olmuş. Her hangi bir inancın, düşüncen yok, hayat gayesine amacına sahip değilsin, bu dünyaya niye geldin diye bir düşüncen sorgulaman da yok, ki olsa en azından hayatı sorguluyor derim. Tek sorunun herşeyi yaşadığın ve sahip olduğun için zevk alabileceğin bir şey kalmamış, her türlü zevki anladığım kadarıyla sonuna kadar sömürdüğün için sınırları da daha fazla zevk için silmişsin, e zevk alacağın bir şey kalmamış.. Kısaca Haklısın Hayatın insan atığı gibi anlamsız desem o bile olmaz zira dışkıyı bile gübre olarak kullanabiliyoruz. Hakaret etmedim, ama dediklerinden bu çıkıyor. Çaresi var mı, belki, ben miyim, değilim. Bir ara bende de vardı, sonra sonar çözümlendi, tesadüf eseri tanıştığım muhteşem bir kişi sayesinde, hayatıma yön verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bence aynı gecede 804085090 kişiyle beraber olman bişeyler hissettirir gayet de ve laf olsun diye demiyorum LFM +2 dps demen yeterli dipnot: nietzsche okuman tavsiye edilir üstteki posta ek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ahlak ve onur gibi kavramları ataerkil muhafazakar toplum değerleriyle bir tutmak da bambaşkaymış onu atlamayalım. edit : Abi ben okudum o niçeyi. Çooook sıkıcı. Şöyle olmuş böyle olmuş bıy bıy bıy bişeyler anlatıyor. Gerçekten çok bayık bi eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 "altlara neon taktırıyorsun.. bi acaip oluyor.." diyor arkadaşım.. sen de taktır dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bence arkadaşın karıya gitmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ee. ama kadın bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Dasaanın arkadaşıyla dunnoyu birbirine yapalım? Aslında dasaayla dunnoyu yapalım ya. Dasaa aklını karıştırır sürekli konuşarak, böylelikle dunnonun hayatı sorgulamaya vakti kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 axedice said: edit : Abi ben okudum o niçeyi. Çooook sıkıcı. Şöyle olmuş böyle olmuş bıy bıy bıy bişeyler anlatıyor. Gerçekten çok bayık bi eleman. hangisini okudun? nietzche iyidir.ama ağırdır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bella said: axedice said: edit : Abi ben okudum o niçeyi. Çooook sıkıcı. Şöyle olmuş böyle olmuş bıy bıy bıy bişeyler anlatıyor. Gerçekten çok bayık bi eleman. hangisini okudun? nietzche iyidir.ama ağırdır yani. off ağırdır sen anlamazsın dedi ezdiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: bence arkadaşın karıya gitmesi lazım. Beyleer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 psikoloğun olayım anlat bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 acısıyla tatlısıyla bir topiğin daha sonuna geldik haftaya yeni top ve topiklerle yeniden birlikte olmak ümidiyle hoşçakalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: bence arkadaşın karıya gitmesi lazım. sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar