Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olmayan psikologuma bunları anlatmak istiyorum

dunno

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

dunno said:

hic duygum yok. tum duygularımı kendim kontrol ediyorum. gercekte hic bir sey hissetmiyorum. beni mutlu ya da mutsuz eden hic bir sey yok. her seyim predending uzerine kurulu. hic bir seye ilgim yok . hic bir sey beni heyecanlandırmıyor. laf olsun diye yasıyorum.

çok cool

geber niahaihaihasdhasaas
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
kendimce hic bir sınırım yok aslında. gururum, onurum yok aslında. gururum olması gerektigini dusundugum icin sahte bir gurur pelerini giyiyorum üstüme. bence hic bir sey ayıp degil,hic bir sey "yapılamaz " yapılamaz degil. en uç gelebilecek ornekler bile dahil buna. aynı gecede 586684kişiyle beraber olabilirim ve bu bana hicbisey hissettirmez. ahlak onur gurur hepsi üzerime gecirilmeye calısılan, zorlama seyler. üstüme oturmayan seyler. yapmacık hisler. ama bu gibi bir ornege katı bir sekilde karsı olmam gerekiyor. sevgilime göre bu aldatmak olur ama bence aldatmak baska birine de ask beslemek. ki bence buna darılması bile sacma. onu sevdigim sürece baskalarını sevmeme kızmamalı. onu ilgilenddirmez cunku bu. onu ilgilendiren onu sevip sevmediğim olmalıdır sadece.

Bu kötü birşey değil ki bende böyleyim,bunu sorun olarak algılaman mutluluğunun azlığından kaynaklanıyor,fidelity is overrated.Hayattan zevk alamama noktasında serotoninin düşük dopaminin normal/high düzeyde ve dolayısıyla hayata bakışın iyi ama mutlu değilsin.Hafif dozda bir antidepresan al,ama prozac gibi dopamin düşüren değilde lustral gibi azdıran birşey olsun.İmkanın varsa doktora git tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Her haltın var, ailenin maddi durumu iyi, pek bir zorluk çekmemişsin, canın sıkıldığında harcayabileceğin paran, yatabileceğin erkek arkadaşın, kaçabileceğin bir yerin, sonrada dönebileceğin bir evin olmuş.

Her hangi bir inancın, düşüncen yok, hayat gayesine amacına sahip değilsin, bu dünyaya niye geldin diye bir düşüncen sorgulaman da yok, ki olsa en azından hayatı sorguluyor derim. Tek sorunun herşeyi yaşadığın ve sahip olduğun için zevk alabileceğin bir şey kalmamış, her türlü zevki anladığım kadarıyla sonuna kadar sömürdüğün için sınırları da daha fazla zevk için silmişsin, e zevk alacağın bir şey kalmamış..

Kısaca Haklısın Hayatın insan atığı gibi anlamsız desem o bile olmaz zira dışkıyı bile gübre olarak kullanabiliyoruz.

Hakaret etmedim, ama dediklerinden bu çıkıyor.

Çaresi var mı, belki, ben miyim, değilim. Bir ara bende de vardı, sonra sonar çözümlendi, tesadüf eseri tanıştığım muhteşem bir kişi sayesinde, hayatıma yön verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...