Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sipeys eski kız arkadaşına çıkma teklif etsem sorun olur mu sakallı makallı ama gidermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yok abi ben de arada çakıyorum zaten sen de takılabilirsin. bakma nickinin vingthor olduğuna gideri var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 genelde ben çakıyorum işte. arada değişiyoruz. sen direk aramıza gel saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 SANDOVİÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tostumuzun kaşarı ol. trebüşemin ipi ol saeros artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mancınığımın kayası, kılıcımın kını ol saeros. atımın eğeri, okumun sivri metal kısmı ol saeros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sen oturunca da böyle bişi olcak diyo işte aşağı yukarı realist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 2 dakka f5 spamlemedim sandviç olmuşuz :<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben içmeye gidiyorum alsancağa. saerosta sıpeyskekte izmirde. bilmiyorum gece neler gösterir. denk gelir miyiz neler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 a-aa neler olmuş burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sostizm said: yav said: evka 3ün nerde olduğunu bile bilmiyorum 20 yıllık izmirliyim =p yamaçlardan birindedir heralde Profesörler sitesi desem? Bornovanın çıkışı - tepe değil. Nilüfer turizmin ve varanın terminallerinin olduğu yerden topçu tugayına kadar olan bölge. ya ben evkaların hiç birini net bilmiyorum numaralarına göre falan :) anladım ama dediğin yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 320 m2 ev nası 1.250 kira oluyo ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Adamın mesajı tıklanma rekoru kıracak :) bi de patide kiracı bulursa komisyonumu isterim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar