barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 slm arkadaslar. ben 8000'e yakın corellian carnivore meat harvestladım da bunların kaça gideceğini söylermisiniz.mesela 30cpu iyi mi?[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa [Bu mesaj barbu tarafından 27 Temmuz 2004 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 statlarini yazman lazim play meatde bitmiyo oq su ve dier statlarin yukseklıgı onemlı[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bilmiyorum ama naff etleri. belki bu yardımcı olabilir.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 etleri kimden aldığın yardımcı olmaz. oq, pe, dr ve fl özelliklerini yazmadan kimse fiyat söyleyemez.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bu boyle gitmez.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 tamam. en kısa sürede öğreneceğim.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar