Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oha AI micro yapıyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 AI ın 6.0 ı cıkmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi bu AI 6.0 cheatinglı versiyonda yığınak yapmadan adamın üstüne çok gitmeyin. Zaten hile yapıyordu 6 baseini yıktım tam son elinde kalan kısma doğru giderken age of empires oynayan bir ilkokul çocuğu hırçınlığıyla baseime yaklaşık 20şer tane roche, hyrdalisk ve zeglingle saldırdı. sinirden t-shirtümü kemirdim, intikam alacam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Myshkin said: AI 6.0 cheatinglı versiyonda şunu oynayıp bilgisayarı yenebilen var mı? Ünite yaratıp duruyor 2 saatte base'i indiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Var. Photon cannon rush ama suyunu çıkararak. İlk pylonu ve forge'u karşı basein kapısına dikiyorsun. Başka bir şeye gerek yok. Evet AI o kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 iyi de karşı taraf 2 tane. ikisini birden nasıl aldın rushla adam zaten cheatingli zorda kaldıkça baseden adam basıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Niye 2 tane olsun karşı taraf. Oynadığın haritaya göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 cheat yapmasını istemiyorum ben adam gibi güzel taktik geliştirip oynayamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Üç versiyonu var Normal, Easy, Cheat. İstediğini kullan. Adam gibi taktik geliştiremiyor en iyi yaptığı şey bol bol ünite basmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Yer altından haberler: Şimdi aldığımız bir habere göre yeni launcher ile kendi ırkımızı ve düşman (ai) ırk(lar)ını seçmek mümkün hale gelmiş. Ben denedim sc2 açılmıyor hata veriyor ama baya bi adam çalışıyor süper diye mesaj atmış. Bu arada yeni ai'nin 6.1.1 versiyonu çıkmış (beni dövmeye başladı artık). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 6.11'de de öncekilerdeki gibi sürekli rush yapacak gibi oynuyor. Zerg oynuyorum sürekli, başta zergling abanıp sonra baneling basınca direk kazanıyorum çünkü hangi ırk olursa en basit üniteden basıyor. Açılış çalışmak için güzel aslında bu standart versiyonlar. Cheatingli versiyon da uzun oyunlar için iyi alıştırma oluyor. Uzayan oyunlarda basılması gereken üniteler, karmaşa içinde onların yönetilmesi vs. Ah bir keyimiz geleydi de gerçek rakiplere karşı da oynayaydık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ayıptır söylemesi Mutliplayer/LAN Emulation çıkış tarihi yakındır. Bir takım videolar izledim, yazılar okudum adamlar gümbür gümbür çalışıyor. Bu defa LazyTown'tan önce başka bir grup ilk release'i yapacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 map hack bile çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Hep ayıp şeyler söylüyor olabilirim ama bnet emu crack'ın developer versiyonu (alpha) download'a açılmış. İndirdim, çalıştırdım, hmmmm deyip kapattım :D Şu an başka bi'tepki vermek mümkün değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bnet haricinde sunuculara bağlanılması sağlayan emulatörlerin piyasa çıktığı duyurulmuştu ki blizzard yasal önlemler almaya başladı. bir çok grubun sitesi kapatıldı. ilk oyunda düştükleri yasal hataları tekrarlamayacaklar gibi bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 deneyen varmı emuya kasmaya degermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Çalışan emu yok henüz, üzerinde çalışılıyor daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Blizzard avukatları bnet emu kasan reverse engineer'lara dava açtığından üst mesajlarda bahsettiğimiz bnet emu meselesi yalan olmuş durumdadır. Özellikle usmc32 göçüp gittikten ve teknogods tüm emu sürecini kaldırdığını duyurduktan sonra (yalan mı doğru mu olduğu birtürlü anlaşılamayan code-gen de aynı şekilde uçtu), piyasada artık yaprak kıpırdamıyor. Çok açık yaptılar operasyonları, o kadar ki olayla ilgilenen hemen herkes usmc32'nin gerçek kimliğini zaten biliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar